Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Az, hogy Nyugaton olyan sok a...

Az, hogy Nyugaton olyan sok a szingli anyuka, az tulajdonképpen az inceleket és a blackpillt igazolja?

Figyelt kérdés

Tehát vélhetően a gyerekek ugyanazon férfiak szűk körének génjeit hordozzák? És ezáltal megvalósul az ősi (civilizáció és monogámia előtti) szexuális szelekció amire a nők programozva vannak? És ugyebár nagyon komoly erőfeszítésekkel keresgélnek ezek a szingli anyukák online egy hűséges jószívű bétát aki segítsen a poronytok nevelésében és kapnak is gyakran.

Ez jobb a fajnak?

2022. ápr. 11. 18:48
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

18

"Amúgy szerintem nagyon álságos arra célozgatni, hogy a nők direkt kerülnének ebben a szituációba (hogy egyedül nevelik a gyereküket). Biztosan van ilyen is, de valószínűleg az elenyésző kisebbség. Eleve ahhoz, hogy a pár szétmenjen, két ember kell..."

De ezt a szituációt még ha nem is ők keresik elkerülhetetlen ha belegondolsz, mert mindannyian ugyanattól az 5-10% férfitől akarnak gyereket (legjobb gének) ezért hamar teherbe ejtetik magukat annak reményében, hogy hátha azáltal megfogják a pasit. De egy ilyen pasit rengeteg kísértés ér, nem fog leragadni egy nőnél hiszen az ő küldetése az, hogy minél több nőt megtermékenyítsen, főleg ha erre kereslet is van. Nincsenek rákényszerűlve arra, hogy megállapodjanak mert temérdek lehetőségük van. Így az anyukák nagy része egyedül marad néhány poronttyal és ráeszmélnek, hogy nem gyerekjáték egyedül nevelni őket. Ilyenkor jön képbe a béta férfi, mert alfa kizárt, hogy más gyerekét nevelje. Nagyobb az esély egy bétánák hiszen ő a szexuális élmények reményében akár még azt is bevállalja. Oké talán túloztam azzal, hogy minden béta olyan hülye, hogy ebbe belemenjen de akad jócskán.

2022. ápr. 12. 11:24
 22/27 sadam87 ***** válasza:
97%

"mert mindannyian ugyanattól az 5-10% férfitől akarnak gyereket "

Ismét egy olyan állítás, amit semmivel nem támasztasz alá. MEg szerintem a valóságnak is tökéletesen ellentmond. (Nyilván vannak férfiak, akik népeszerűbbek a nők körében, de hogy minden nő uyganattól az 5-10% férfitól akar gyereket, az egyszerűen nem igaz.

" De egy ilyen pasit rengeteg kísértés ér, nem fog leragadni egy nőnél hiszen az ő küldetése az, hogy minél több nőt megtermékenyítsen"

Küldetése???? Zseniális...

"Így az anyukák nagy része egyedül marad néhány poronttyal és ráeszmélnek"

Ismét egy hamis állítás. A "nagy rész" még az USA-ban is csak kicsivel magasabb 20%-nál, ahol pedig tudtommal legmagasabb a világon. Persze ezt te is tudnád, ha annyi fáradtságot vettél volna, hogy megnyitd a táblázatot, amit linkeltem. De látom, hogy nem a valóság érdekel.

Az írásod egyébként azt mutatja, hogy lövésed nincs, hogyan gondolkodnak a nők. Ami mondjuk elég jó magyarázat lehet arra, hogy miért nem sikerül összejönni egyel.

2022. ápr. 12. 12:04
 23/27 anonim ***** válasza:
95%

Sadam, szerintem ne erőlködj.

Ez az idióta nem csak incel, hanem energiavámpír is. SOHA nem fogja abbahagyni a vérszívást.

2022. ápr. 12. 12:13
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeség a kérdésed... ez a modern világ hozománya, felpróbálja a nőt, természetesen jön a gyerek, majd nem kell neki a gyerek mer' ő még nem élt, anyuka egyedül marad, apuka elmenekül, és ez "párok" százainál előjön. De nem ugyanaz lesz az apa száz gyereknek... már nem a tengerészek korát éljük, hogy minden kikötőben volt két gyereke...
2022. ápr. 12. 13:36
 25/27 anonim ***** válasza:

#17-nek:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__1169..

#11 aszongya:

"Az sem látszik igaznak, hogy csak a férfiak egy szűk köre válik apává, mert annak feltűnőnek kellene lennie, hogy kevés hímneműnek rengeteg gyermeke lenne, a többségnek meg semmi"

A tudomany kategoriaban nem szoktam kommentelni, de most hogy megis, ilyen formaban teszem:

[link]

37F incel

2022. ápr. 14. 14:51
 26/27 A kérdező kommentje:

25

Köszi. Én is olvastam ezt a tanulmány valamikor tavaly. És még néhány hasonlót.

Ezért is vagyok azon a véleményen, hogy ez a genetikailag kódolt viselkedésmód, hogy a férfiak csak egy nagyon szűk köre szaporodhat, juthat szexhez ha nincs ez semmiképp szabályozva. Na most az emberiség 7 ezer éves civilizációja, az egyház, patriarchátus ezt az erősen egyenlőtlen eloszlást egyenlítette ki. Nyilván a női ösztönök elég komoly elnyomása árán.

De sima etika szempontból melyik feljebbveló? Hagyni, hogy a nők ösztönei érvényre jussanak (liberalizmus) vagy úgy teremtünk esélyegyenlőséget, hogy emellett a nők szaporodási, családalapítási lehetőségei nem lesznek kisebbek mint a férfiaké?

2022. ápr. 14. 16:32
 27/27 sadam87 ***** válasza:
94%

"Ezért is vagyok azon a véleményen, hogy ez a genetikailag kódolt viselkedésmód, hogy a férfiak csak egy nagyon szűk köre szaporodhat, juthat szexhez ha nincs ez semmiképp szabályozva. Na most az emberiség 7 ezer éves civilizációja, az egyház, patriarchátus ezt az erősen egyenlőtlen eloszlást egyenlítette ki."

Remekül elolvashattad az idézett tanulmányt, mert az pont arról szól, hogy kb. 4-8 ezer évvel ezelőtt, pont a mezőgazdaság terjedése következétben alakult ki az a helyzet (átmenetileg), hogy nagyon kevés férfinek lett csak utóda. Korábban nem ez volt a helyzet.

"Nyilván a női ösztönök elég komoly elnyomása árán."

Nyilván ez csak és kizárólag a nőkön múlott. Nyilván...

"De sima etika szempontból melyik feljebbveló? "

Te kényszerházasságokról beszélsz? Az aztán k... etikus...

2022. ápr. 14. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!