Az, hogy Nyugaton olyan sok a szingli anyuka, az tulajdonképpen az inceleket és a blackpillt igazolja?
Tehát vélhetően a gyerekek ugyanazon férfiak szűk körének génjeit hordozzák? És ezáltal megvalósul az ősi (civilizáció és monogámia előtti) szexuális szelekció amire a nők programozva vannak? És ugyebár nagyon komoly erőfeszítésekkel keresgélnek ezek a szingli anyukák online egy hűséges jószívű bétát aki segítsen a poronytok nevelésében és kapnak is gyakran.
Ez jobb a fajnak?
Az még a baj a kérdéssel, hogy nincs is kifejtve rendesen, mert az, hogy léteznek szingli nők, vajon miben igazolja az inceleket?
Aztán ellentmondást tartalmaz a szöveg, mert ugye azért szingli valaki, mert nincs társa, vagyis nem kap bétát, amit a statisztika igazol is.
Egy gyermekkel az elvált nők 20%-a talál csak hosszú távra társat, gyakran szintén gyermekes férfit. Kettővel már száz közül csak egy-kettő, hárommal meg csak tized százalék - ami azt mutatja, hogy a férfiak nem szívesen nevelik más gyermekét.
A gyermektelen egyedülállók a kérdés szempontjából irrelevánsak, mivel genetikai szelekció vizsgálata a célod és gyermek szülése nélkül bőven lehet változatos nemi életet élni, nincs közük egymáshoz.
Az sem látszik igaznak, hogy csak a férfiak egy szűk köre válik apává, mert annak feltűnőnek kellene lennie, hogy kevés hímneműnek rengeteg gyermeke lenne, a többségnek meg semmi. Inkább akadály a férfiak esetében is a már meglévő gyermek a párszerzésben, bár többnyire azt az anyjánál helyezik el, de az apa anyagi felelősséggel tartozik, ami nem optimális kötöttség a párszerzéshez.
Aztán a szingliség sem akadálya a változatos nem életnek, sőt, elősegítheti azt.
Serintem az incelek egyszerűen balfékek, akik meg sem próbálnak változtatni saját előnytelenségükön, ami a valódi oka a társtalanságuknak, hanem siránkozva másra akarják hárítani a felelősséget, ami persze további sikertelenségük forrása lesz.
"Megpróbálhatod azért."
Ha nem lett volna feltéve már vagy száz ilyen kérdés akkor talán el is hinnénk, hogy érdekli az inceleket a válasz. Fölöslegesen viszont nem fogjuk koptatni a billentyűzetet.
12
Engem pedig nagyon érdekel más véleménye erről.
Miért vagy hülye?
(Kérdőjel van a végén, tehát kérdés.)
15
Nyilván akiket csajok zaklatnak egész nap az nem fog a blackpillel foglalkozni :D De kösz, hogy kimondtad a nyilvánvalót.
"Engem pedig nagyon érdekel más véleménye erről."
Ha más véleménye érdekel, akkor miért a tudomáynok rovatba írod ki a kérdést??
De tessék, itt az én véleményem.
"Az, hogy Nyugaton olyan sok a szingli anyuka, az tulajdonképpen az inceleket és a blackpillt igazolja?"
Szerintem egyáltalán nem.
"Tehát vélhetően a gyerekek ugyanazon férfiak szűk körének génjeit hordozzák?"
Ezt nagyon valószínűtlennek tartom, szerintem nem.
"És ezáltal megvalósul az ősi (civilizáció és monogámia előtti) szexuális szelekció amire a nők programozva vannak?"
Mint korábban leírtam, a kérdésben megfogalmazott állítás nem igaz. Így a kérdés is értelmezhetetlen.
"És ugyebár nagyon komoly erőfeszítésekkel keresgélnek ezek a szingli anyukák online egy hűséges jószívű bétát aki segítsen a poronytok nevelésében és kapnak is gyakran."
Abban mondjuk nem tudom mi a meglepő, hogy egy gyermekét magányosan nevelő anyuka partnert jeres. Az meg, hogy nagyrészük találna tartós partnert, tényszerűen nem igaz. Forrás: az alábbi oldalon az A3 táblázat:
Amúgy szerintem nagyon álságos arra célozgatni, hogy a nők direkt kerülnének ebben a szituációba (hogy egyedül nevelik a gyereküket). Biztosan van ilyen is, de valószínűleg az elenyésző kisebbség. Eleve ahhoz, hogy a pár szétmenjen, két ember kell...
Továbbá véleményem, hogy elég gáz, hogy csupa állító kérdést írsz ki, ráadásul olyan állításokkal, amiket nem támasztasz alá semmivel, sőt, egy részük könnyen ellenőrizhetően hamis.
Semmi sem igazol titeket.
Sok kopaszodó, elhízott pasi van a világon, aki házasságban él, felesége, gyerekei vannak.
Ezek a pasik nem néznek ki jól, de legalább stílusuk, önbizalomuk van. Az incelek meg fejben/lelkileg nincsenek toppon, ezért nem allnak szóba velük a nők.
19
Ez a helyzet, ha lelkileg, fejben nem vagy jó legalább külsőben lennél jó, nem lennének gondjaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!