Milyen jellegű anyagokat képes oldani a víz?
Benne van abban a tankönyvben, csak nem ott, amelyik részt belinkelték, hanem ebben:
"paraszt, sokan szerethetnek ha ilyen vagy" - Mintha tükörbe ordítanál.
Találkoznod kellet volna a poláros jellegű oldószer kifejezéssel.
Én is találtam a neten több oldalon is megoldást. Nem volt nehéz megtalálni...
Gondolkodni még nem nagyon tudsz, de hisztizni és másokat szapulni már tökéletesen. Ha már ilyen dolgokat tanulsz réges rég befejezted az óvodát, jó lenne az oda való viselkedést is kinönöd.
Hogy segítsek is: legközelebb ha keresel valamit írd be a googleba a kérdést, ha nem találsz a linkek között megfelelöt, akkor keress tovább egy-két szó kihagyásával, vagy egyes kulcsszavakra. Pl: víz tulajdonságai, vízben oldódó anyagok, víz oldószer, stb.
Ezután már csak némi idöt kell eltölteni olvasással.
Szerencsétekre ma már nem kell kimondott szavakat megkeresni és kifejezetten csak az adott szük dologra rákeresni mint 20 évvel ezelött ahhoz, hogy megtalálj valamit. Idönk mondjuk volt rá, mert nem volt még facebook meg tiktok meg insta...
#18: én is azt látom a legnagyobb problémának, hogy nem tudják, HOGYAN kell keresni a google-ban.
Vmelyik kérdés alatt írta vki, hogy a felesége pl. komplett kérdőmondatokat ír be, és csodálkozik, hogy egyetlen releváns találatot nem dob ki a kereső... :-D :-D :-D
Ehhez kell némi leszükítö-konkretizáló gondolkodásmód, és nem árt, ha az ember egy kicsit tud arról amit keres, van egy átfogó képe arról, hogy mit is akar. Emellett meg kell tanulni szelektálni is a találatok között.
A kérdezö szemmel láthatóan nem figyelt és nem tanulta meg az elözö órák anyagát, hiszen valami derengett volna neki a poláros-apoláros dologról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!