Hm, amit megírtam már 2 éve végül klinikailag bizonyított (hogy a Sars-Cov-2 retrovírus, Hiv elemekkel)?
"Már a legelején!!!
De nem tudtok angolul vagy teszitek a hülyét!"
Oké, megnéztem a videó első három és fél percét csak a te kedvedért. Egy szó nem esik benne reverz transzkripcióról. De még csak utalás sem történik rá. Sőt még olyasmiről sem esik szó, amihez különösebben köze lenne . (Ami nem meglepő, mert mind írtam, az eredeti cikknek sincs semmi köze a reverz transzkripcióhoz.) ¯\_(ツ)_/¯
"De nem tudtok angolul vagy teszitek a hülyét!"
Ezek nem rólunk derültek ki...
"Ja, hazugságok voltak írva töméntelen mennyiségben."
Öcsém, neked milyen vastagon rétegezték a bőrt a képedre? Mert ha nem vastagabb, mint a rinocérosz fenekén, akkor már rég csontig kellett sülnie.
Vegyük végig akkor a te hazugságaidat (mert hogy aki hazudott, az te voltál):
1. Nem igaz, hogy a SARS-CoV-2 retrovírus. A világon nincs olyan releváns tudományos eredmény, vagy kicsit is hozzáértő kutató, aki ezt állítaná.
2. Nem igaz, hogy a koronavírus HIV elemeket tartalmazna. Az tény, hogy 2020. elején megjelent egy cikk (pár indiai kutatótól), akik ilyet állítottak, de ezt rekordsebességgel cáfolták, már vagy két vée teljes tudományos konszenzus van arról, hogy ez nem igaz.
3. Nem igaz, hog a videó alapjául szolgáló cikk alátámasztaná az állításaidat (És ez minden bizonnyal a videóra sem igaz, bár azt nem néztem végig, de elég fura volna, ha ellentmondana a cikknek...) A videó eleje (amire hivatkoztál) konkrétan biztos nem.
4. Nem igaz, hogy a kutatás azt bizonyította, hogy a Pfizer oltás beírja magát a DNS-be (#4). A 9. válaszban leírtam miért.
5. Nem igaz az a célozgatásod, hogy csak a HIV gátolná az immunrendszer működését a korábban ismert vírusok közül. (#11) A 13. válaszomban hoztam egy csomó ellenpéldát.
6. Nem igaz, hogy a cikk arról szólna, hogy a tüskefehérje (közvetlenül) károsítaná a DNS-t. (#15)
7. Nem igaz, hogy a videó elején reverz transzkripcióról beszélne a kutató (#24). (Sőt valószínűleg az sem, hogy egyáltalán bárhol szó lenne róla, bár ahogy említettem ezt nem tudom kizármni. - #22)
Azért az parádés telejsítmény, hogy gyakrolatilag minden hozzászólásodban sikerült legalább egy hazugságot beszúrnod. A 28. válaszodban konkrétan azt, hogy mi hazudtunk volna. Ehhez képest a videón kívül egyetlen forrást nem hoztál fel az állításaid bizonyítására, cserébe a cikk, ami a videó alapjául szolgál pont hogy ellentmond a legtöbb állításodnak. Hogy ezek után még azt hiszed, neked van igazad, az már tényleg a hülyeség magas iskolája.
#33: 10pont! :)
EGyébként az az érzésem, hogy már sok hasonló kérdése, ill. kérdésnek álcázott okoskodása volt itt a GYK-n...
35: teljesen fölöslegesen fáradsz vele...
Mert senki nem fogja elolvasni.
Úgyis tudjuk, hogy a ködös prekoncepcióidnak megfelelően fordítanád...
Nálad itt sokan SOKKAL jobban tudnak angolul, és eredeti nyelven is megértik, hogy SEMMI olyan nincs a videóban, amit te itt interpretálni próbálsz.
Elárulnád, hogy mi a végzettséged...??
Mert hogy a szakmához közöd nincs, az egészen biztos!
Tessék, segítek.
Itt a videó teljes transzkriptje (azaz az összes feliret). Mivel automatikusan generált, azaz számítógép próbálja összerakni hogy mi mond a fickó, ezért néhol lehet hogy hibás, de ahol én bele-bele néztem, ott kb jó.
38
Köszi. Sajnos ugyanannak a srácnak egy másik videóját linkeltem be, de már ebből is látszik, hogy a vakcinák nagyon kísérleti fázisban voltak és hatalmas kockázatnak tették ki a Föld teljes lakosságát.
Másik videóját?? (De még véletlen se raktad ide most, hogy melyik is a másik..)
Kísérleti? Én úgy olvastam, hogy megvolt minden kísérlet, ami normál esetben is van, de itt az egyik kísérleti fázist előrébb hozták és párhuzamosan futott a másikkal és mikor ezek nem mutattak gondot (az előírt időkeretben), akkor gyorsított eljárással átmeneti engedélyezést kaptak.
A fő eltérésnek azt látom, hogy mivel így tettek sokkal több ember sokkal hamarabb kapta meg az oltást + az engedélyezésig normál esetben több idő telik el, ezért közben, ha netán kiderül valami, akkor ugye azt meg kell nézni. Ennek következménye az, hogy ami normál esetben egy gyógyszernél a nem tesztalanyoknál lehet 10-20 év alatt derül csak ki, az itt hamar megmutatkozott.
(de nem vagyok szakértő..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!