Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A férfiak vagy nők választanak...

A férfiak vagy nők választanak ösztönösebben párt?

Figyelt kérdés
Mely oldalnak nyom nagyobbat a latban a genetika?
2022. febr. 17. 22:11
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő.
2022. febr. 17. 22:23
 2/32 anonim ***** válasza:
9%
De amúgy a férfiideál kevésbé változik kultúrától függően, szóval mégiscsak lehet, hogy a nők.
2022. febr. 17. 22:23
 3/32 anonim ***** válasza:
100%

Most ugy elgondolkodtam hogyan lehetne valahogyan szamszerusiteni a ferfi- es noideal kulturankenti valtozasait. Nem tudom. Mint ahogyan azt sem tudom megallapitani, hogy egy okori gorog noideal es egy kozepkori arab noideal kozott nagyobb-e a kulonbseg, mint mondjuk egy indian torzsfo es Alain Delon kozott.

Kerdezo, szerintem ez sokkal inkabb fugg eletkortol, tarsadalmi rangtol, tanultsagtol, es sok mas hasonlo dologtol, mintsem attol, hogy ferfi vagy no-e az illeto.

(Tudom, hogy ez a mai menetrend szerinti napiincel kerdes, de azert megprobaltam ra normalisan valaszolni.)

2022. febr. 17. 22:38
 4/32 anonim ***** válasza:
82%

"Most ugy elgondolkodtam hogyan lehetne valahogyan szamszerusiteni a ferfi- es noideal kulturankenti valtozasait."

vannak rá megoldások

pl. egy bizonyos mintából hányan tartják vonzónak ezt vagy azt, milyen testméreteket, arányokat tartottak a legtöbben vonzónak

2022. febr. 17. 22:42
 5/32 A kérdező kommentje:

3

Lehet, hogy incel kérdésként van (még) ez számontartva de attól még a többség simán rávágja, hogy mindkét fél ösztönösen választ a lehető legjobb párt, ergo az inceleket igazlova. De jó, hogy van egy csoport akit utálhatunk csak mert ki meri kérni magának.

2022. febr. 17. 22:43
 6/32 A kérdező kommentje:

4

A globalizáció korában sajnos a rassz is meghatározza azt, hogy mennyire vagy vonzó. Főleg férfiak esetében érhető tetten ez, mintha a nők jobban tudatában lennének a rassz piramisnak. Hiszen egy ázsiai vagy afrikai nőnek egy fehér férfi maga az istenség, úgy tekint rá mint valami istenre. Pedig lehet arra a férfire egy fehér nő sosem nézett rá. Nem jó anekdotikus példákkal próbálni bizonyítani bármit is, de ez az én esetemben is előfordult. Fehér nő sosem nézett rám, sosem dicsért meg stb. Aztán jártam olyan országokban ahol élnek Ázsiából vagy Afrikából elszármozott nők és úgy dicsérnek milyen jóképű vagyok. Tehát most ez alapján azt mondhatnám a nők sokkal ösztönösebbek és hierarchia tudatosabbak mint a férfiak hiszen a férfiak nem nézik a foglalkozást, anyagi helyzetet sőt a külső tekintetében és a nők 60-70% belefér kategória a férfiak szemében, más rasszokhoz tartozó nők pedig egyáltalán nem kizáró ok, sőt gyakran előny az egzótikusság végett.

2022. febr. 17. 22:48
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
Én meg jártam ázsiai országokban, és úgy elkerülnek, mint egy leprást, a családjuk pedig kitagadná őket, ha hozzád mennének feleségül.
2022. febr. 17. 22:52
 8/32 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező te hány éves vagy?

Azért néztek rád úgy, mert a gazdag nyugatit látták, ennyire naív nem lwhetsz.

A férfiak választanak ösztönből, a nők számításból.

Valahol igazuk is van, még ha kiábrándító is a dolog.

A vége nem lesz szép ennek, az a baj.

2022. febr. 17. 23:12
 9/32 A kérdező kommentje:

8

Így van, a társadalom értékválságban van. Változtatni kéne amíg nem késő.

2022. febr. 17. 23:28
 10/32 anonim válasza:
3%

A nők nagy része szerelemből választ, kisebb része anyagi érdekből.

A férfiak pedig csak a pénzt nézik és azt, hogy ingyen élhessenek a nő pénzéből. Az meg nyugodtan szakadjon bele a melóba, nem baj, úgyis megcsalják olyannal aki nem dolgozik és jól néz ki.

2022. febr. 17. 23:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!