Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mi értelme van törölni a...

Mi értelme van törölni a vakcina mellékhatásokról beszámoló videókat a közösségi médiának?

Figyelt kérdés
Politikát folytatnak vagy független médiumok?
2022. febr. 17. 14:26
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
0%

Olvastam, hogy a sok oltott gyengeségre panaszkodik, hamarabb kifárad, fújtat. A pulzusszámuk növekedett, a vérnyomásuk is magasabb.

A legtöbbje nem hoz összefüggést az oltással (tűskefehérje), mert akkor bele kéne néznie a tükörbe és azt mondani: hülye voltam.

2022. febr. 20. 22:10
 32/46 anonim ***** válasza:
79%

"Indokolatlanul egészséges fiatal emberek nem estek össze, nem bénultak ilyen gyakorisággal."

Miért, milyen gyakorisággal bénultak le korábban, és milyen gyakorisággal mostanság? Van erről valami statisztikád?

2022. febr. 20. 22:22
 33/46 A kérdező kommentje:

32

Értem mit akarsz. Azt, hogy mivel nem volt ilyen nemű kutatás és emiatt azt kell mondanom ,hogy nincs ilyen statisztikám, azt fogod válaszolni, hogy felesleges adni az ilyen videó beszámolókra.

2022. febr. 20. 22:24
 34/46 anonim ***** válasza:

Én az oltás (és a tudomány) mellett állok. 3-szor oltott vagyok, ha jönnek újabb durvább hullámok (és az omikronnak már terjed egy delta veszélyességű verziója), akkor következnek nálam az újabb oltások.

DE meg kell hagyni, hogy a 3. oltásom (Pfizer) után én is furán voltam és ebbe utólag gondoltam bele igazán.

Szerdán volt az oltás, hétvégén mentem kocogni a szabadba. 3 km után nagyon szúrt az oldalam, 4 km-t bírtam, kicsit szédültem, azt hittem, rosszul leszek és furán fájt a hátam, de nem az izmom vagy gerincem, hanem mintha valami odasugárzott volna egy tömbben. Ezt követően otthon stepperezés és egy lazább futópadozás után is ez történt, plusz abban a 2 esetben annyira szédültem, hogy le kellett feküdnöm a kanapéra. Még pár hétig elő-előfordult a hátfájás illetve a teljesítményem hetekre visszaesett.

Magára a vírusra is sokszor ad téves immunválaszt a szervezet, tudtommal ez a poszt-COVID. Ezek szerint simán előfordulhat ez a vakcina után is, persze kevésbé vészesen.

2022. febr. 20. 22:49
 35/46 A kérdező kommentje:

35

Szerintem a forradalmak is így indultak el, előbb néhány ember szónokolt mások gúnyos mosolya esetleg kifigurázása mellett, aztán a többség is észbe kapott.

A vicc az, ha eljátszunk a gondolattal, hogy minden igaz amit mond, akkor is pont ugyanígy reagálna a többség.

2022. febr. 20. 23:28
 36/46 A kérdező kommentje:
Azért brutál, hogy a kanadai tüntetőket azzal fenyegetik, hogy befagyasztják a számlájukat. Na ezért kell nekünk készpénzmentes társadalom.
2022. febr. 20. 23:32
 37/46 anonim ***** válasza:
100%

Én azt akarom, hogy támaszd alá a kijelentésed. Ha nem tudod, akkor vagy kamuzol, vagy élénk a fantáziád.

Mivel tényleg nincs ilyen statisztika nagy valószínűséggel, akkor mégis mire alapozod, hogy gyakrabban bénulnak le egészséges fiatalok?

A videókról, beszámolókról hogyan állapítod meg, hogy tényleg oltás miatt történt bénulásokról van szó? Mert azt mondják a benne lévők, akiknek szintén fogalmuk nincs?

A videók, beszámolól alapján hogyan állapítod megy, hogy gyakrabban bénulnak le fiatalok az oltás óta? Elolvasol két ilyen beszámolót, aztán ebből kiszámolod, hogy X%-kal gyakrabban bénulnak le, vagy mi?

2022. febr. 21. 07:33
 38/46 anonim ***** válasza:
2022. febr. 21. 07:39
 39/46 A kérdező kommentje:

37

Igen. És az is jó kérdés, hogy miért nincsenek ilyen statisztikák? Tán nem lenne fontos ezt is kutatni?

Már csak arra alapozom, hogy pandémia előtt én nem láttam ennyi beszámolót, sem fiatalok hirtelen halálesetéről beszámoló cikket. Legyünk őszinték , ezek jelentősen megszaporodtak.

Szerinted mi hasznuk származna abból, hogy mindannyiuk egyszerűen csak hazudjon?

2022. febr. 21. 10:57
 40/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de hogy te folyamatosan hazudsz, az biztos. Mi okod van rá?
2022. febr. 21. 14:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!