Egy olyan közegben, ahol minimum 2 ember dolgozik, semmit sem lehet huzamosabb ideig eltitkolni. A NASA amúgy is rengeteg média/megfigyelő szervezettel van körülvéve, szerintem kizárt, hogy valaki ne szellőztetne meg egy ilyen nagy horderejű dolgot.
2010. szept. 11. 09:22
2/16 anonim válasza:
azért sokmindent eltudnak titkolni,válaszolva a második kérdésedre.de mondjuk egy idegen civilizációt ha felfedeznének azt tényleg nem nagyon tudnák eltitkolni.de új találmányokat simán eltudnak
2010. szept. 11. 10:38
3/16 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Tudnak titkolózni, elhallgatni is, így nem foglalkoznak érdemben pl. a magyar kutatók elméletével sem, miszerint a vörös bolygó dűnefoltainak évszakos színváltozásait a marsi vegetáció változásaira vezették vissza. Ők inkább geológiai folyamatokat vélnek látni, vagy fafejűek, vagy "terelnek".
2010. szept. 11. 11:12
4/16 anonim válasza:
Ugyan már, minek titkolnák? Felejtsétek már el ezt :D Egy diktatúrában, ahol a diktátor irányít, el lehet titkolni dolgokat. Viszont egy kapitalista világban, ahol a pénz irányít, el lehetni ott is el lehet, csak nem éri meg :D Tudod mekkora irdatlan üzlet lenne, ha felfedeznék a földönkívülieket? :D Szerintem az inkább esélyes, hogy a NASA sutyiban észleléseket meg pletykákat generál a földönkívüliekről (ld. 51-es körzet), amikor igazából is nem találtak soha semmit.
Mi a fenéért titkolnák el, most komolyan? :D
2010. szept. 11. 12:04
5/16 anonim válasza:
Utolsó, gondolom Te is egy diktatúrában nőttél fel, és a diktátor eltitkolta előled merre van az iskola.
Más oka nemigen lehet, hogy ilyen buta nézeteid vannak.
Amúgy a kérdésre adott válaszoddal teljesen egyetértek, a megjegyzésem csak a diktatúrás részre vonatkozik.
2010. szept. 11. 14:47
6/16 anonim válasza:
Ha lennének, akkor nem kellene dollár milliókat "összekoldulni" például a SETI-re és a többi programra, melynek az idegen civilizációk keresése lenne a célja...
2010. szept. 11. 17:25
7/16 anonim válasza:
max. észleltek dolgokat, de találni semmit nem találtak és nem is rejtegetnem semmit
2010. szept. 11. 20:29
8/16 anonim válasza:
14:47 bocsi, de nem értem az érveidet... hülyézni én is tudok egyébként, azt könnyű :)
2010. szept. 11. 23:25
9/16 anonim válasza:
Abban a pillanatban, hogy élőlényt találnának, rohannának a kormányokhoz, hogy na akkor lehet fizetni a további kutatást (a nasatól éppen vesznek el pénzt, ők meg csak akarnak többet) mert nagy eséllyel az egész világ nyálcsorgatva várná az infókat.
Ugyanez a marson: ha kiderülne, hogy élet lenne ott, kapásból jönne, hogy na akkor küldjünk embert, mert anélkül nincs kutatás, és az amerikai kormány bevállalná azt, hogy pl a kínaiak hamarabb a földre hozzák az első marsi életformát, mint ők?
És el tudod képzelni, ahogy egy másik nagyhatalom elől a NASA képes elrejteni az infókat? :)
2010. nov. 13. 17:44
10/16 anonim válasza:
Igen fedeztek már fel ufókat. Nemrég olvastam egy cikket erről, hogy egy srác betört a NASA rendszerébe és különböző ufós dokumentumokat talált. Amikor pedig meg akart nyitni egy érdekes mappát megszakították a letöltését, tehát ki tudja mit rejtegetnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!