Meddig tart még ez a szeles idő?
Figyelt kérdés
Ez már tényleg nagyon durva, mindennapra írja, kb egy héttel. Ahogy telnek a napok, mindig meghosszabbítva és egyre durvábbak. Mikor lesz ennek vége mert életveszélyes kimenni de nem maradhatok otthon.2022. jan. 30. 19:47
2/10 anonim válasza:
A mai szél éjfélig. A holnapi meg holnap éjfélig.
3/10 A kérdező kommentje:
De most komolyan? mert ez egy időszak már
2022. jan. 30. 20:08
4/10 anonim válasza:
Az időjárás kaotikus rendszer, melyről ismeretes, hogy nincs módszer amire hosszú időre előre jelezhető a viselkedés. Majd ha másik univerzumban járunk akkor szólok, addig ülj szépen a fenekeden és várj türelmesen.
5/10 anonim válasza:
A fidesz miatt fuj a szél. Addig fog tartani amig le nem váltják öket.
7/10 anonim válasza:
Vasárnapig, hétfőn má jó idő lessz!
Merre lakol?
8/10 anonim válasza:
#5 De akkor meg új szelek fognak fújni nem? Szeles idő lesz így is úgy is.
9/10 anonim válasza:
Nekem is feltűnt, hogy idén iszonyat szeles napok vannak. Sok és nagyon erős széllel. Én úgy döntöttem, hogy egy meleg tengerparthoz fogok költözni, mert a f_szom kivan ezzel az idővel🤣Főleg, ha az embernek mondjuk kutyája van és muszáj kint tartózkodnia, egyszerűen elviselhetetlen.
10/10 A kérdező kommentje:
Holnap jön a következő adag
2022. febr. 1. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!