Mindenhol szeles idő volt ma?
Figyelt kérdés
Reggel vagyis nagyon kora reggel (5:30) arra ébredtem, hogy azt hittem felkapja az egész házat kb. úgy fújt a szél.
Napközben kicsit lenyugodott, de még akkor is vad szél volt.
Az egész országban ez volt ma jellemző?
2020. dec. 29. 18:51
1/6 anonim válasza:
Nálunk tegnap du. és este fújt nagyon. Ma szélcsendes, napos idő volt. (Csongrád megye)
2/6 anonim válasza:
Éjjel még jobban fújt, csak akkor még aludtál, és nem hallottad. De hogy mindenütt ez lett volna, azért túlzás. Pl. Ausztráliában meg Brazíliában nyár van, csilivili jó idő, nem szélvihar.
3/6 anonim válasza:
Hajnali négykor énis erre keltem, hogy a szél leszakítja a tetőt a házról. (Hajdú-Bihar) Olyan brutál volt. Mellette szakadt az eső. Nyilván a macska akkor akart kimenni, elvégezni a dolgát, attól féltem átrepíti a szomszédba és ott kell összeszednem :D de szerencsére mindenki megúszta :)
4/6 anonim válasza:
Tegnap volt nagy szél, ma enyhe, napos idő volt.
5/6 anonim válasza:
Tegnap éjjel erősen fújt a szél és esett az eső is, napközben szélcsendes, szép napos idő volt. [Hajdú-Bihar]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!