Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Az egyedek fele ráncos magvú...

Az egyedek fele ráncos magvú volt. Ez a szülői nemzedékre vagy a 2. utódnemzedékre vonatkozik?

Figyelt kérdés

Ezen és még pár kérdésen szenvedek már napok óta, egyszerűen sehol se mtalálom. HÁlistennek nem kell érettségizni bioszból, ezért a KETTES a lényeg, hogy meglegyen. 11. osztályos vagyok, eddig SOSEM tanultam biológiát. Általánosban 4. osztályig környezet volt, utána felső tagozatban tanárhiány maitt ilyen összevont hülyeség a kémiával, amiből kb semmi érthető nem volt. Gimiben szakgimibe mentem, ahol szintén nem tanultunk bioszt, most meg 11-ben átmentem félévre egy rendes gimibe, ahol meg elém rakják a 11-es anyagot. Még jó, hogy nem tudok semmit, nem is értem, kb mintha leültetnének társalogni a kínai nagykövettel.

A lényeg, hogy meglegyenek a válaszok és kettessel átmenjek minden vizsgán. A különbözetin is megvolt a 2-es, itt is meglesz biztos.

2022. jan. 21. 14:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Azt vágod, hogy ha egy ilyen feladattal napokig szenvedsz, az azt jelenti, hogy kb mindenből meg kéne bukj? Hiszen kizárólag szövegértésről van szó, semmiféle bioszos tudás nem kell hozzá.

Szóval most vagy kamuzol itt össze-vissza, és szimplán csak lusta vagy még arra is hogy a tankönyvből kikeress egy-két adatot... vagy ne is reménykedj érettségiben!

2022. jan. 21. 16:33
 12/12 sadam87 ***** válasza:
100%

Ha ez tényleg megtörtént a közoktatásban, elég szomorú. (Sajnos simán elhiszem.)

Ettől függetlenül az tény, hogy ahogy előttem leírták, nem sikerült bemásolni az egész feladatot. (Ezt abból sejtem, mert biológia tanár vagyok, tudom, hogyan néz ki egy genetika feladat.) Úgy meg tényleg elég nehéz megoldani. Az némileg alapvetőbb problémákra utal, mint a biológia nem tudása.

Így hiába várod, hogy segítsenek neked...

2022. jan. 21. 20:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!