A fluronát miért nevezik így, hiszen minden Covid mutánst latin betűvel illetik?
Figyelt kérdés
Az omikron után miért éppen így nevezik az új covid mutánst?2022. jan. 5. 13:15
1/12 anonim válasza:
Mert ez nem egy új covid mutáns. Mindössze annyit jelent, hogy az illető egyszerre kapta el az influenza és a covid vírust is. Az angol flu(infuenza) és corona szavak összekapcsolásával jött létre a szó.
2/12 anonim válasza:
Igen mert osszeallt a korona az influenzaval
Kell majd covid oltas is es influenza oltas is :D
Ha az uzlet egyszer beindul
3/12 anonim válasza:
Az biztos, hogy felerősítik egymás hatását, olyan ez, mintha deresre húznának és egyik oldalról bottal, a másikról meg mondjuk korbáccsal csépelnének, biztos, hogy hamarabb beadnád a kulcsot, mintha csak egyfelől kapnád az 'áldást'.
4/12 A kérdező kommentje:
2, eddig csak azért nem mutálódott a náthával, mert arra nincsen oltás!😂🤣
2022. jan. 5. 14:37
5/12 anonim válasza:
Így van!Lepontozás ide vagy oda :D
6/12 A kérdező kommentje:
Én felpontoztalak.
2022. jan. 5. 14:50
7/12 anonim válasza:
Tudom!Látszik a kommentedből.Itt a nagyon sok okoskára gondoltam :D
9/12 anonim válasza:
Megijedtek, hogy az omikron túl gyenge, gyorsan kitaláltak valami ijesztőbbet.
10/12 anonim válasza:
Igy igaz utolso!Pontosan
Nem mindenki erti latod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!