"tanulmányok amelyeket linkeltem, engem igazolnak"
Én is tudok tanulmányokat linkelni arról, hogy a Föld lapos, vagy üreges. (Esetleg mindkettő.)
De megnéztem az egyik linket, ami a cikkedben volt. Érdekes módon nem támasztja alá az általad idetett cikket, de azért milyen jól mutat benne, hátha nem olvassa el senki. :))
"As for cloth face coverings (either store-bought or homemade), there’s even less of a chance of breathing issues, and it’s definitely not an excuse for going out without one. Make sure your mask covers your nose and mouth but feels loose, rather than so tight you really can't breathe. If you continue to feel like your airways are cut off, consider other possible causes, such as a panic attack, which can trigger sudden feelings of suffocation and breathlessness."
Ez a te cikked egyik hivatkozása. Akkor most hogy van ez? Mi támaszt alá mit?
"Ott vannak a tanulmányok amelyeket linkeltem, engem igazolnak."
Ezt úgy kell érteni, hogy addig kerestél, amíg nem találtál valami harmatgyenge igazolást arra, amit eredetileg hallani akartál.
És még az sem zavar, hogy ez egy teljesen nyilvánvaló kamuhíroldal.
Olyan téma nem létezik, amelyre nem lenne ostoba és megalapozatlan vélemény. És ha ilyen van, mindig akad, aki erre rálel és teljes mellszélességgel terjeszti.
A többi feladata ennek minden emberileg megengedett eszközzel való irtása.
Kérni azt lehet.
Csak nem helyezik át.
Na, erre már a kérdező is felkapta a fejét!
Valóban, ez rémhír. Most már a törvény is tiltja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!