A magyar mozikban mennyire veszik szigorúan a kötelező maszkviselést?
Figyelt kérdés
Már több, mint 2 éve nem voltam moziban, így személyes tapasztalatom nincs az ottani korlátozásokról, de fontolgatom, hogy megint odamenjek. Van, hogy órákig hordok maszkot tömegközlekedés miatt, úgyhogy ez nem okoz gondot nekem. Akik járnak moziba mit tapasztaltak? Vannak akik felügyelik a szabályok betartását? Olyat is mondtak már nekem, hogy senki sem hordja a film nézése közben a maszkot, elég ha a kézben van egy inni- vagy ennivaló, mert evés-ivás közben mégse kötelezhetnek senkit a maszkviselésre.2021. dec. 4. 09:26
1/4 anonim válasza:
2/4 HalkHogen válasza:
Nem küldenek be felügyelőt, aki a film közben a sötétben zseblámpázik, hogy ki vette le a maszkját. Ez senkit se érdekel. Különben is megritkult a nézőközönség. A legtöbb előadáson senki se szívja el előled a levegőt. Tegnap pl. voltunk vagy hatan-heten a Cin City egyik hatórás előadásán a több száz székes teremben.
3/4 anonim válasza:
#1 Le vagy maradva, az, hogy csak bizonyos mozikban kellett, egy korábbi szabályozás. Most már mindben kell.
4/4 anonim válasza:
Bocsi az offért: melyik mozi adta mostanában Sin cityt?
A kérdésre válaszolva: Sokan leveszik a maszkot sötétben, senki nem nézi, úgyhogy ha ez zavar, akkor olyan helyre vegyél jegyet, ahol nem annyira ülnek mások
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!