Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Oltáspártiak! Mit gondoltok...

Oltáspártiak! Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
[link]
2021. nov. 26. 17:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%

Ha valaki linkelni tudná az egész műsort, azt megköszönném.

Ugyanis ez egy ember véleménye, de ott ült még legalább egy szakértő (Rusvai Miklós), de ha jól értelmeztem a képet 3 embert ültettek össze megvitatni a dolgot.

Egyébként nincs jelen 10 éve Európában a vírus, az viszont igaz, hogy már 10 éve fel lett hívva a figyelem a potenciális járványveszélyességére mint zoonózis kelet-ázsiai területeken.

Azzal pedig nem tudok vitatkozni, hogy a több tíz éves esetleges átesés miért lenne effektívebb jelen helyzetünkben, mint az oltás, ha maga az oltás is (amit biztosan megkapsz) 2-3 hónapig jó az állítása szerint. Ez a kijelentése logikailag ellentmondásos.

Harmadrészt "fertőzöttség alatt nem oltunk" kijelentése mellé szintén szegeznék egy kerdest, hogy akkor hogy van az, hogy feltehetően veszettséggel fertőzött emberek, állatok milliói menekülnek meg évente a ráoltástól.

2021. nov. 26. 18:20
 2/19 anonim ***** válasza:
62%
Nincs facebook-om.
2021. nov. 26. 18:24
 3/19 anonim ***** válasza:
24%

Rusvai csak megalázkodóan néz maga elé.

Az összes ilyen propaganda, fizetett doki így fog majd ülni a tárgyalásán, mikor megállapítják emberiség ellene cselekményeiket.

2021. nov. 26. 18:54
 4/19 anonim ***** válasza:
86%

Kifejezetten kerülöm az ilyen és ehhez hasonló műsorok megtekintését.

Mivel nem értek a témahoz engem egyetlen oldal sem tud azzal meggyőzni, ha tényszerűen felsorolja az állításait és azt kéri fogadjam el.

Ezekben a műsorokban nulla vitakultúraval rendelkező emberek vannak jelen.

Az nem érvelés ugyanis, ha csak ellentmondunk a vitapartnernek.

A témában kifejezetten felvilágosító, érvelő tartalmat olvasok, nézek, ahol elmagyarázzák mi miért működik úgy ahogyan és miért nem másképp.

2021. nov. 26. 19:13
 5/19 sadam87 ***** válasza:
87%

Itt az eredeti videó (legalábbis feltételezem, ez az, ezt a konkrét részt nem találtam meg):

https://www.youtube.com/watch?v=qKy4c8HZRV8&ab_channel=EgerTV

Amúgy ez a Pócs a kérdező által megadott linkben is ellég meredekeket mond, de máshol még tudja fokozni. Például arról értekezik, hogy a kíniak nem is oltatatnak (51. percnél). Ehhez képest tudomásom szerint Kínában a teljesen oltottak aránya 75%.

[link]

De a végén a PCR tesztről is úgy hazudik, mint a vízfolyás...

Rusvainak minden tiszteletem, hogy ilyen higgadtan reagál rá!

"Ugyanis ez egy ember véleménye, de ott ült még legalább egy szakértő (Rusvai Miklós), de ha jól értelmeztem a képet 3 embert ültettek össze megvitatni a dolgot."

A harmadik ember szerintem a műsorvezető.

2021. nov. 26. 19:58
 6/19 anonim ***** válasza:
70%

„Oltáspártiak! Mit gondoltok erről?”

Nem unjátok még ezeket az oltáspárti – oltás ellenes kérdéseket? Ezek sokkal jobb témák:

https://www.youtube.com/watch?v=Fhchtd64nMI

Vagy:

https://www.youtube.com/watch?v=gQ_7neOEcrM

Ti már legfeljebb itt láthatjátok, de én ott voltam, micsoda élmény volt!

2021. nov. 26. 20:36
 7/19 A kérdező kommentje:

Nem unom, mert oltás előtt állok, és azért van bennem minimális kétség, mivel az oltásellenesek halmozzák a negatív híreket.

Nemrég le akatak beszélni róla...

2021. nov. 26. 20:38
 8/19 anonim ***** válasza:
57%

42 perc körül van!

2021. nov. 26. 20:42
 9/19 anonim ***** válasza:
74%

"mivel az oltásellenesek halmozzák a negatív híreket."

Ha ők ilyen negatívak, akkor miért nem vagy inkább oltásellenes-ellenes? Vagy ez valami evidencia, hogy a rossz hír igaz, a jó hír legalábbis gyanús?

2021. nov. 26. 20:59
 10/19 sadam87 ***** válasza:
79%

Hát ennek a Pócs nevűnek kevés igaz állítást sikerült tennie a műsorban. Csak pár helyen néztem bele a videóba, de így is találtam bőven hazugságot benne tőle. Úgyhogy csak óvatosan az ilyen negatív hírekkel! (Egyébként az idézett részben is olyan baromságokat mond, hogy csak na...)

Köszi!

2021. nov. 26. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!