Mi van a fényfoton belsejében?
A mai fizikánk tovább oszthatatlan, fundamentális részekének tekinti, mint az elektront is.
Szóval ma úgy tudjuk, nincs belső szerkezete, nincsenek alkotórészei, oszthatatlan.
Régen ezt gondoltuk az atomról is, szóval azért ez nem 100%, de ma úgy tűnik, igaz.
Beleolvastam a linkelt irományba. Nem kellett volna...
Egy mondatot sem találtam, aminek érdemi tartalma lett volna a hangzatos szavak rendszertelen összekeverésén kívül, teljesen logika és mondanivalómentes, összekeveri a fizikai világot a vallással, ezotérikus dolgokkal. Egyfajta szógyüjtemény, ha random összekevernénk a szavakat akkor is ugyanennyi értelme lenne az egésznek mint ebben a közzétett formában.
Le a kalappal a müvész-tudós-idöfizikus úr elött. Ha nekem egyetlen egy ilyen oldalt kellene megírnom, valószínüleg belebolondulnék. Érdekes lehet az ö fejével gondolkodni, ha ö ezt érti is.
Simán megérne egy tudományos kutatást.
#7:
Hát még ha olvastad volna a többi produkcióját.
Ennyi random értelmetlenül összehordott szakzsargon és létező valós tudományos kifejezések ilyen mértékű nem-rendeltetésszerű használata már valóban művészet.
Szóval sokat gondolkodtam, hogy mi volt a múzsa, LSD vagy sima mentális probléma.
@9: Jó nagy hülyeséget írtak abbam az irományban akkor. Valami áltudományos irományba ütközhettél.
A téridő görbülete, a gravitációs hullámok stb az általános relativitáselmélet által leírt jelenségek. Az általános relativitáselmélet nem ír le foton nevű akármit. A fotont teljesen más fizikai modellek írják le. Semmiféle téridő hullámzáshoz semmi közük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!