Mi az oka, hogy az emberek féreghajtót szednek covidra? Honnan származik ez az örület?
#19: Az EMA állásfoglalásra gondolsz? Megnéztem, és nem láttam ott a több mint 60 tanulmányt. Ezt viszont igen: "Czechia and Slovakia, have allowed the temporary use of the medicine for COVID-19 within the remit of their national legislation."
Ha jól tudom, eddig legalább 20 országban engedélyezték az ivermectin használatát COVID ellen, ők biztosan mind megőrültek.
#20: Az oltások UTÁN nyilván ennél sokkal többen haltak meg. Ez a hivatalos oldalakra az oltásokkal összefüggésben bejelentett halálesetek nagyságrendje. Hogy az oltások okozták-e, vagy közrejátszottak-e valamilyen módon ezen esetekben, és ezek közül mennyi tulajdonítható az oltásoknak, azt nem a te dolgod eldönteni (és persze nem is az enyém).
Értelmetlen bármit is reagálni.
És energiát ölni pár hülye "józan észre térítésébe".
Az átoltottsági arány is mutatja, hogy kisebbségben vannak, ilyen fórumdurrogáson kívül nulla hatásuk van.
Én spec lexarom a véleményüket rólunk.
Ha ők féregirtóval kezelik magukat, ő bajuk.
#23:
Tudod, van az az ember kategória, aki, ha utál, az bók.
Akkor valamit jól csinálok.
:D
Egyrészt:
"Az ivermectin parazitafertőzések kezelésére szolgáló antibiotikum, ám több országban is alkalmazzák Covid-terápiában, legutóbb a Fülöp-szigeteken adtak ki engedélyt a használatára."
+ [link]
Másrészről a kérdés linkjéről:
"Az FDA szerint az állatgyógyászatban használt ivermectinnel több gond is akad: bár igaz, hogy egyes speciális esetekben hasonló gyógyszereket használnak a humán gyógyászatban is, az állatoknak szánt készítmények nem azonosak az embereknek szánt gyógyszerekkel. Ha emberi használatra szánnak hasonlót, akkor sem a covidot vagy bármilyen hasonló betegségeket kezelnek vele, hanem paraziták ellen alkalmazzák.
A hatóság közleménye szerint az ivermectin túladagolása szédülést, hányást, hasmenést, alacsony vérnyomást, allergiás reakciókat, egyensúlyi zavarokat, görcsöket, kómát és akár halált is okozhat."
Na igen, de MOST megvizsgáltuk ezt is.
És kiderült, hogy csak az életre veszélyes mennyiségben vagy egy kevés ilyen hatása IS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!