Létezik teljes alakos kép a Földről? Ami nem photoshoppolt?
Bármit fotóznak az emberek az mind más lesz - még egy pár óra is látszik, nemhogy másik mobil, stb.
Wadmalac 9
Aha, elnéztem, megerősítésnek azért elmegy.. ?)
10
A cikk írja ugyan, de téves amit sugall, mármint az, hogy "ha azt állították, akkor becsapták"... A NASA biztos nem írta így, mert közlik ha panorámaképet mutatnak, az tudható, nem titok.
A panorámakép viszont nem hamisítvány, az panorámakép, amit több képből álítanak össze. Ma már alap dolognak számít, amit mobilok is tudnak, még az én 50 000-res mobilom is tudja.
A photoshoppolás sem jelent még hamisítványt, az alapvetően kép feljavításra is használt szoftver, tudom pajti, mert kiválóan használom, dolgoztam is vele munkában is. Csak azért, nehogy a szoftver nevét ne higgyük a csalással azonosnak. Alapvetően használják a fotósok pl, a fényerő, kontraszt, színezet, stb finomabb beállításához.
Na szóvaaa :) nem jelent csalást a photoshop használata, se a panorámakép, se a különböző fényképezőgépek képe közötti eltérés.
Myilván a Fehér Ház sem létezik, csak photoshop az egész. XD XD XD
Amúgy most bellegondoltam: a rólam készült képeken mindig máshogy nézek ki. Lehet, hogy én sem létezem...? :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!