Telefonhoz valamilyen tartó amivel egész alakos képet tudok magamról csinálni?
Figyelt kérdés
2021. márc. 16. 12:41
1/4 anonim válasza:
Szék vagy fotel, vagy asztal.
Letámasztod, allítasz be időzítést, majd fotózol.
2/4 anonim válasza:
Vagy egy selfiebotot felkötözöl a szék támlájára, beleteszed a telefont, beállítod, majd időzítővel lefényképezed magad.
3/4 anonim válasza:
fogj egy papírdobozt, vágj rá egy akkora lyukat amibe belefér a telefon.
vagy tejfölösdobozz vágj ki és hajtogass meg, vagy valami kartont ami megtartja, Én dezodoros donoz kopakját vágtam meg úgy, hogy beleférjen a telefon.
De ha van egy nagyobb poharad, söröskörsód, váza, stb. amibe belefér abba is beleállíthatod
4/4 anonim válasza:
Én egy Selfie Tripodot használok. Nem csak fotózáshoz hanem video meetingre is ezt használom. (Vannak lábai amit ki tudsz nyitni és lerakhatod). A Samsung és a Huawei tripodjait tudom ajánlani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!