Ha tibet trópusi ország akkor miért nincs pálmafájuk?
Figyelt kérdés
2021. júl. 31. 14:32
11/18 anonim válasza:
Tibet Kína része. A kínai kormány vasútat épített Lhászába és megkezdték az országrész lakosságának felhígítását kínaiakkal. Ezzel a lámák és a tibeti nép is az utolsókat rúgja, belátható időn belül csak kínaiak fogják a területet lakni.
12/18 A kérdező kommentje:
11.Tényleg csúnyán bánnak velük a kínaiak,úgy tudom,hogy a tibetiek lámáit is elűzték.
2021. júl. 31. 15:36
13/18 anonim válasza:
Meg magukat a tibetieket is kiszorítják...
14/18 A kérdező kommentje:
13.igen...A kirgizeket szerencsére nem bántják.
2021. júl. 31. 15:57
16/18 A kérdező kommentje:
15.Igen de úgy hallottam,hogy a zulukat nagyon gyepálják,szegények!
2021. júl. 31. 16:02
17/18 anonim válasza:
A négerek mindig háborúznak, az USA-ben pedig verik őket.
18/18 anonim válasza:
Amúgy legalább annyit tennél meg hogy nem minden kérdésedhez ugyan azt írod le csal más országgal nem tudom hogy észre vetted e de aki ezekre eddig válaszolt vagy idiótának néz vagy trollnak. (valamiért mindig összekevered más országgal a kérdésben szereplőt várom már hogy magyarországot is összekeverd a görögökkel, mindig diktatúra van ahol kiírtották a népességet, a kedvencem mindig a térképen nézed hogy azt országot márpedig tenger határolja mintga a térképen nem lenne oda írva az országokba a nevük) gyenge troll vagy megvárom hogy válaszolj aztán jelentelek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!