Statisztikailag kitüntetett-e az idő bármely iránya?
Tőzsdézem. De egy jó backtest a metatraderben nem jelenti azt, hogy a megvásárolni kívánt forex robot a jövőben is jól fog teljesíteni, csak azért, mert a múltban jól teljesített.
Más. Elég sokat kereskedek arannyal. 2022. február 23-án kézzel vettem egy LOT-ot. Amikor másnap reggeli után megnéztem, el nem tudtam képzelni mi miatt emelkedett ilyen extrém mértékben. Aztán amikor a CNBC-t bekapcsoltam, már értettem, hogy az Orosz támadás Ukrajna ellen az oka. Baromi szerencsém volt, hogy a korábbi adatokból számomra a vétel (long) volt a döntés. Mert ha a korábbi adatok alapján shortolni kellett volna, akkor eladással nyitok pozíciót, és akkorát bukok mint egy állat - mert a háború, vagy bármilyen más váratlan, jelentős esemény durván felülírja a trendet, és hiába volt az adatok alapján való jó elemzés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!