Mi történik a probiotikumban lévő baktériumokkal, ha lefagyasztják a probiotikumot?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy túlélik-e, esetleg fagyasztás után alkalmas-e még fogyasztásra a probiotikum?2021. júl. 19. 16:36
1/1 anonim válasza:
Csökkenni fog az élő csíraszám. Hogy milyen mértékben (minimálisan vagy nagyon), az függ a körülményektől (pl. milyen médiumban, milyen hőmérsékletre, milyen gyorsan lett lefagyasztva a minta). Fogyasztásra alkalmas lesz a probiotikum, csak adott esetben nem fog használni, ha épp elpusztul a nagy része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!