Hogy fogott meg téged a fizika? Miért lettél fizikus?
Figyelt kérdés
2021. júl. 15. 18:47
1/8 anonim válasza:
Sehogy. Ki mondta hogy fizikus lettem?
2/8 anonim válasza:
Én polihisztor vagyok, tehát fizikus is. Rájöttem, hogy a világnak rám van szüksége, mert ti alkalmatlanok vagytok bármiféle érdemi felfedezésre.
3/8 anonim válasza:
Gimiben jó voltam fizikából, nem volt mögötte különösebb megfontolás. Aztán kiderült hogy igazából szeretem csinálni, úgyhogy nem bántam meg.
4/8 anonim válasza:
sok minden érdekelt, és úgy éreztem, ha mérnöki szakra adnám, akkor idejekorán el kellene köteleződnöm egy szűkebb terület mellett
elvégeztem, de nem tartom magam igazi fizikusnak, egyrészt a hétköznapokban túlzottan szeretek fát vágni, másrészt a beállítottságomat továbbra is a "széles, de sekély", mint a kutatáshoz szükséges "szűk, de mély" érdeklődés jellemzi
5/8 A kérdező kommentje:
2 lehet. Mit fedesztél fel?
2021. szept. 8. 15:45
6/8 anonim válasza:
Kérdező, nem lehetsz fizikus, míg nem megy a helyesírás. :)
Előbb "aszt fedeszd" fel . :)
7/8 anonim válasza:
Rájöttem, hogy elektronok logikailag nem létezhetnek.
8/8 Mojjo válasza:
@7: Ezzel nem fizikus lettél, csak egy átlagos futóbolond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!