Miért mondja Puzsér, hogy a 21.századi holokausztszorongás, és a megismétlődéstől való állandó rettegés egy átörökített pszichés betegség, azaz neorózis?
Miért mondja Puzsér, hogy a 21.századi holokausztszorongás, és a megismétlődéstől való állandó rettegés egy átörökített pszichés betegség, azaz neorózis?
LINK: [link]
Ezen az oldalon ne tegyél fel szerintem érdemi, értelmes kérdést Puzsérról, itt úgyis pár kivétellel mindenki a Puzsér-gyűlölő, akik csak annyival lesöprik minden mondatát, hogy:
- "kijjabál"
- "csak lefízettték"
- "csinájjja a műsóórt"
- "ő se tudggya mé' mongya, mert bólónd"
- "eeemebeteg diliházba való"
- "celeb pohóc"
- "fidezszs-bérenc"
- "soros-bérenc"
stb. stb. stb.
Itt úgysem fogsz soha olyan választ kapni, hogy:
A.: Elolvastam a cikket, de én nem értek egyet, mert.... (érvelés)
vagy
B: Elolvastam a cikket és szerintem igaza van, mert... (érvelés)
A roncs -társadalom csak Puzsér személyének sértegetésére képes, érvelni nem fognak. Alsóbbrendű fajtól nem is érdemes ilyen témát kérdezni, szerintem erről inkább az emberiséget kérdezzük meg, hiszen az itteni válaszolók 80-90%-ának még nem fejlődött ki az agya.
Ha megnézed ez a topic Social Justice Warrior harcosokkal van tele.
Régebben nem volt ennyi szélsőbalos ,aki ráadásul liberálisnak mondja (hazudja) magát a GYK-n.
Nem tudom mi vonzotta ide ezt a rakás lelki sérült SJW emberkét az utóbbi években.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!