Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A Gízai Piramisok hogyan...

A Gízai Piramisok hogyan képesek sót előállítani? Negatív energiát létrehozni?

Figyelt kérdés

Még erről nem is hallottam. 4-percén magyarázza az Úr, hogy folyamatosan kell a sókristályokat kitakarítani a Piramisból. Olyan kvarcit réteg van benne, ami magában a kristály anyagában található és vezeti az elektromosságot. Valamilyen módon ionoizálja a levegőt a piramis szerkezete és a negatív ionosság lehetővé teszi a testnek hogy omégtöbb oxigént vegyen fel, ami ugye az élet alapja.

https://www.youtube.com/watch?v=lqkDivL3GLY

Valaki ezt el tudná magyarázni? Nem érthető nekem a videoban köszi:)

2021. jún. 13. 14:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon jó a video, kérdező, köszi szépen a linket. Nem gondolom hogy bármilyen misztérium, szerintem egyszerű kémiai folyamat. A régi kémények tégláin is kicsapódik a salétrom, gondolom itt hasonó történik csak sóval, mert a dino-k korában az a rész tengerfenék volt, szóval magas a talaj sótartalma.
2021. jún. 13. 19:01
 12/16 Gofrisütő ***** válasza:
94%

Írtam egy kommentet a videó alá, de túl hosszú, így nem tudom megjeleníteni. Ezért ide bemásolom, mivel válasz a kérdésre.

(A kommentben a te az Horváth Zoltánt jelöli, de ez a videó nézőjének szól elsősorban. A komment kizárólag erre a videóra szól, a többi részét a sorozatnak nem néztem meg.) Az intró és a vágás bámulatos volt, ennyit a jóról. Szóval, ha nem szeretnétek tudomásul venni, hogy vannak itt kritikusan gondolkodó emberek, akkor gyorsan töröljétek a kommentet most.

Ha ezt olvasod, akkor valószínüleg ez a komment (még) nincs törölve. Viszont fáj ránézni, hogy ilyen sok ember ennyire hűlye.

Kezdjük az elején: te azt állítod, hogy a tudomány tud erről (ha ez igaz lenne, akkor tudnának, mivel rengeteg régész kutatja a templomokat, piramisokat), csak nem akarja tudomásul venni, mert nem akarja átírni a történelmet. Mivel a tudomány arról szól, hogy újraírjuk a világról alkotott képünket, ezért ez nem áll meg a helyén, és ha egyénenként nézzük: ha valaki megtette ezt, világhírü lett. Kolombusz Kristóf, Isaac Newton, Albert Einstein, és Galilei. Ha a tudományos világ egy ismert alakja posztolna erről egy tanulmányt, világhírű lenne, mi állítja meg? Ha a "tudományos világ" minden épeszű indok nélkül törli a cikkeit, ellehetetleníti, akkor ezt a hozzád hasonlókkal miért nem teszi? És miért nem zárja le ezeket a helyeket "tudományos vizsgálat" címmel, ha ennyire le akarná zárni? És mi az, hogy "oda megyünk, ahova a túristák nem mehetnek be"? Ti mik vagytok ha nem túristák? Ha megpróbálják megállítani, hogy ez színre kerüljön, miért pont azokat engednék be, akik le akarják leplezni őket? És ha felvettétek videóra, hogy bementetek egy tiltott helyre, ami emlékmű rongálásnak is számít, hogy vagytok még szabadlábon? Gondolom azért mert csak a videó hatásáért mondjátok, hogy "úúú! Ezt a helyet lezárták, hogy ne tudhassuk meg az igazat, de mi kiderítjük!". Az ilyen "eltitkolt helyeket" simán lebonthatnák, és a helyülre építhetnének pl egy gyárat, vagy csak megtiltják a belépést. De miért tennék? Ha az ókoro technológia képes a teret meghajlítani, végtelen energiát termelni, miért nem szabadalmaztatja valaki ennek egy továbbfejlesztett változatát? Semmi oka ne lenne rá senkinek.

A "tudatkitágitás" a leggagyibb áltudományos kifejezés. A valóság szintjei, oké, de milyen szintjei? 4 dimenziósan van eltolódva? Akkor nem kéne érintkezni, mivel maga a gravitáció is meghaljítja a teret. De egyáltalán mit jelent a tudatkitágítás? Van egy tudatunk, ami irányítja az agyat, és azt növeljük meg 4 dimenziósan? Hadd világosítsalak fel, hogy az agy maga a tudat, és ha ez nem is így lenne, akkor is a tudat az agytól kapná az érzéseket, tudjátok, tapintás, szaglás, látás, stb. Ha a tudat össze van kötve az aggyal, miért kap a kiterjedésétől más érzéseket? Vagy hogy teljesen leválik az agytól, és egy másik agyhoz hasonló objektumba távozik, ahonnan más információkat kap? Akármennyire is hűlyeségnek hangzik, ez az egyetlen olyan magyarázat, ami nem egy logikai atomkatasztrófa, de 1: a tudattágítás egy nem létező dolog és 2: az általad kotyvasztott magyarázat egy rohögőgörcs. Szóval ha már teljesen szembemész a tudománnyal, akkor legalább a józan ésszel ne tedd ezt. Ha azok az érzések, amelyeket a meditációval tusz elérni, mert az ingerküszöbünkön alul van, azokat nem kéne elnyomnia mondjuk a zajnak, mivel hiába csökken az ingerküszöbünk, az eddig érzett érzések még mindig érezhetők. Ja és ha érezzük, hogy a bőrünkönk érzünk, a szemünknél látunk, a szinteket miért egy nem látható, nem mérhető, stb. stb. aurával érezzük. És mivel elég komplikált lehenne, ha létezne, és semmi túlélési haszna nem lenne, így evolúciósan nem alakulhatott ki. Vagy az is kamu?

Aham. Ha meggapták a technológiát, miért nem maradt fenn, és kutatják, hogy a lehető legtöbbet kihozni a piramis effektusból? A mai tudomány még mindig nem egy dúrcás kisgyerek, aki ha nem tudja elfogadni, hogy tévedett. Ha létezne ilyen technológia, akkor a tudománynak megérné egy áttörés, tudod pénz.

Szóval a tudomány mégsem kamu, és vannak sejtek? Szerintem döntsd el, hogy mennyire tartod hitelesnek a tudományt. Milyen saját energia? A piramis az egy kőépület. Egyáltalán tudod mi az, hogy ionizálás? Nem? Elmondom. Az ionizálás azt jelenti, hogy megnöveljük egy atom körülötti elektron energiáját, így az nagyobb sugsrú körben fog keringeni az atommag körül, így az anyag kevésbé lesz összetartó.

Várj, nem értem. Most akkor ezt kutatják tudományosan, vagy félresöprik? LEGALÁBB MAGADNAK NE MONDJ ELLENT EMBER! Amúgy azt az atomot nevezzük ionnak, ami ionizálva van. A negatív ionok pedig olyan antianyagok, amelyek ionizálva vannak, és nem segítik a sejtek oxigénmegkötő kéoességét, bármennyire is jól hangzik ez, hanem elpusztítják a sejteket. Tudtad, hogy az antianyag akármilyen normális részecskével találkozik, pl levegő azonnal azzal együtt megsemmisül? Így nehéz lesz a szervezetedbe jutnia. Viszont furcsa pukkanásokat léne hallanod, ahogy megsemmisül az anti, és rendes anyag, de relytéjes módon ez nincsen. Mondjuk azért nem, mert az anti anyag előállítása nagyon bonyolult és energiaigényes, és annak ionizálásához anti fotonokat kell létrehozni, amit a mai tudomány nem tud, mert "félresöpörte" az ókori technológiát. Ilyen technológiával képesek lettek volna mindent tudni a világról, valamiért mégis minden ókori birodalom mást hitt. Amúgy ha a negatív töltésü ionokra gondolsz, akkor had mondjam el: minden ion, negatív ion. Mellesleg a sejteknek pont, hogy nem megkötniük kell az oxigént, hanem lassú égéssel energiát kinyerni belőle. A szerotonin igaz, hogy a hangulatot szabályozza (még mindig nincsenek semmilyen megatív ionok), de semmi köze az érzékeléshez.

Az ionizált légoszlopokra nem mondok semmit. Szerintem már kifejtettem, hogy az ionizált atomok szinte ugyanolyanok, mint ionizálás nélkül.

Ha nem nyeli el az energiát, mit ad le? Logika.

"Űrben kibocsáltó rezgéskeltő alapfrekvenvcia." Ez értelmes egyáltalán? Na elemezzünk: a frekvencia nem egy objektum, az egy tulajdonság. Minden rezgésnek van frekvenciája, azt jelenti, hogy milyen gyorsan rezeg. Az alapfrekvenvcia valószínüleg azt jelenti, hogy egy ideig mért frekvencia átlaga, vagy módusza. Itt még a tárgy is hiányzik, tudom, hogy hol (űrben), tudom, hogy mit csináló (kibocsáltó, rezgéskeltő), de az alapfrekvenvcia nem lehet a tárgy. Még ha rosszul is lett elmondva, akkor is van az űrben valami, ami rezgést bocsált ki, van alapfrekvenvciája, tehát állandó. Egy: energia megmaradás törvény. Kettő, ha ez igaz lenne, miért nem alkalmazza a tudomány, mivel így a klímakatasztrófa egy sokkal kissebb probléma lenne? Rezonáló tér? Ennek nem kéne zg-t (zero gravity, nincs gravitáció), vagy minimum egy földrengésmérővel mérhető változást produkálnia? Hogy lesz a rezonáló térből elektromágneses hullám, de még fontosabb: hogy lesz az elektromágneses hullámból rezonáló tér? És ezt nem kéne egy közönséges iránytűnek érzékelnie? Jelenleg egy olyan alapfrekvenvciájú elektromágneses hullámot ismerünk, ami megrezgeti a vizet, és az a mikrohullám. Amit viszont ténylegesen bebizonyítottak, hogy káros, szóval a piramis egy lehetetlen módon (piramis alak miért fogná fel az energiát, mutassatok egy HITELES tanulmányt) egy nem létezhető, végtelen energiát károssá változtatja, ami mégis jó. Nem érzitek a bibit?

(Az agynak csak 75%a víz, de nem lepődnék meg, ha azoknak, akik ezt beveszik 90%ban csak vízből áll az agyuk.) Az, hogy az agynak nagy része víz, nem pontosan igaz. Az agy inkább úszik a vízben, mint hogy van bennd víz. És a koponyánk felfogja a mikrohullámot, de ha valahogy bejutna, csak szimplán felforrna az agyvizünk, és meghalnánk. Ha mégsem, akkor is az agyunk az információt a benne lévő idegsejtekkel tárolja, amik a víztől nem kerülnek máshova, legfeljebb elpusztulnak, és akkor a szerencsés egyén elfelejt beszélni, így nem fogják gyötörni a mai világi gondok.

Bocsánat, de mi a f@sz? Az atomokat lehet ionizálni, a teret nem. A levegőben lévő sót le lehet csapódtatni a falakon, mivel nedves és hideg van odabent, és azok sókristályok lesznek, de ennek semmi köze az ionokhoz. Azért lesz ionrácsban, mert a nátrium klorid (értsd: konyhasó) egy ionos vegyület, és "Ionrácsot alkot minden ionvegyület." - Wikipédia. Viszont ott valószínüleg nincs só a levegőben, szóval valószínüleg nincs sókristály, de ha lenne, akkor tessék, ez a bekezdés neked mióta egy "nem tudnak rá magyarázatot adni"? Majdnem 1 percembe került rákeresni. (Amúgy csak nekem tűnt fel, hogy itt kétszer volt ugyanaz a szöveg?)

A falakban csak természetes kő van, amiben statisztikailag megtalálható kvarc, és a kvarc a kőben rétegesen képződött, nem öntötték.

10:08 kicsit sem néz ki photoshoppnak...

Nem tudom, hogy mi van a szemmemmel, de én nem látom, hogy ugyanúgy tekeregne a só.

Varázsszöveg? Ezt volt aki komolyan vette?

Szóval az egy kvarctömb, amin egy 70 méteres obeliszk volt, és akkor nem voltak eszközök, amikor ezt csinálták. Proof? Csak azért mert mondod, még nem lesz, igaz. A kvarctömböt elhiszem, de semmi lehetetlen nincs benne.

De elmondanád, hogy honnan tudod, hogy ott volt az az obeliszk? Mivel ha eltitkolták, nem hinném, hogy pont a te orrodra fogják kötni. És ha az "érkezettek", vagy a háttérhatalmak ennyire el akarják titkolni az űrlényeket, te honnan tudsz róluk? Megláttad meditálás közben, és most azt hiszed, hogy te vagy a következő próféta?

A laposföldesek legalább alapozzák a tudásukat valamire, arra, hogy megmérték a Balatont, te csak kijelentesz dolgokat, és elvárod, hogy elhigyjék, és sajnálatlmra, elhiszik.

Milyen mérnökök, mikor, melyik tanulmányban bizonyították be, hogy nem lehet? És nem tudom, milyen sújos amméziád van, de találtak múmiákat.

De ha annyira titkolták, hogy juthatsz be oda? És egy vésővel bárki megcsinálhatja azokat a fogaskerekeket, aki ért hozzá.

Mivel egyszer a tudományt hazugnak és a valóságot ferdítőnek hívod, máskor meg rá hivatkozol, egy álításodat sem támasztod alá, és logikai nem buktákat, Grand Canonokat tartalmaz ez a story, és ugyanarra a nem létező jelenségre 6 perc alatt 3 külömböző elméleted volt, ezért te egy nagyon béna kattintásvadász vagy, aki a tehetségét (, mert nagyon tehetséges vagy videók terén) egy ilyen áltudományos konteó bemutatására pazarolja. Remélem befejezed az emberek hűlyítését.

2021. jún. 14. 13:23
 13/16 anonim ***** válasza:
88%

:D

Ezt a kókler sz*r semmitmondó hablaty videót! Elfecséreltem az életemböl 20 percet. Felnött emberként valami jobbat is összehozhatott volna, ezt egy 10 éves gyerek is megcsinálja.

2022. máj. 2. 08:42
 14/16 NTBS ***** válasza:
0%
Egyszerű kémiai reakció.
2023. jan. 27. 17:15
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
egyszerű fizikai reakció
2023. okt. 5. 10:07
 16/16 anonim ***** válasza:
72%
A videot az ezotéria rovatba kellene tenni, ott vevők rá az emberek. Itt kóklersággal nem foglalkoznak.
2023. okt. 5. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.