Be van bizonyítva, hogy Newton gravitációs törvényét nem befolyásolja a tér tágulása?
Ha jól tudom, a fizikusok egyetértenek abban, hogy ha az 1 méteres táv kitágul 2 méterre, akkor a gravitációs törvénybe is 2²-et kell írni a nevezőbe, nem pedig 1²-et.
Ez nem egy hibás feltételezés?
"Vagy éppen nő, fizikuskám."
Gömbnél biztos, hogy nem.
Csikóhal formájú alakzatnál frász tudja.
Nem kéne elfeledkezni az inhomogén sűrűségről.
A fentiek homogén tömegeloszlásra igazak.
Tessék szépen végignintegrálni, ki fog jönni.
Persze. Simán nem tartottam relevánsnak, mert Semmiben nem befolyásolja a gravitációs képlet igazságát.
A vita, amihez hozzászóltam, nem erről szólt.
A gravitációs képlet igazsága szerint nem feltétlenül lesz kisebb a vonzerő a felszín alatt. Ehhez szóltál hozzá és ez nagyon is befolyásolja a dolgot.
Persze tudjuk, hogy neked mindig az a lényegtelen, ami a te válaszaidat cáfolná meg.
"A gravitációs képlet igazsága szerint nem feltétlenül lesz kisebb a vonzerő a felszín alatt. Ehhez szóltál hozzá és ez nagyon is befolyásolja a dolgot."
Nem, én ahhoz szóltam hozzá, hogy a képlet nem igaz ÁLLÍTÓLAG.
De, az.
És konkrétan abban a vitában te részt sem vettél, mert valószínűleg nem is értetted.
Csak most pattogsz, hogy van mibe belekötni. (nem, nincs).
"Persze tudjuk, hogy neked mindig az a lényegtelen, ami a te válaszaidat cáfolná meg."
Ismét xardobálás ér helyett, grat. Ezért nem is neked szólt az a komment, neked kár a szó.
"Nem, én ahhoz szóltam hozzá, hogy a képlet nem igaz ÁLLÍTÓLAG."
Ki mondott ilyet?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!