Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Miért tesz köztünk különbséget...

Bulcsando kérdése:

Miért tesz köztünk különbséget az anyag ? Ha valami ugyan olyan mint a másik csak nem pont ugyan az a db anyag akkor miért nem ugyan az ?

Figyelt kérdés

2021. máj. 6. 18:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hát ha lenne egy hasonmásom azt már nem én érezném nem én élném meg amit ő csinál ő külön életet élne mert hiába van ugyan olyan anyagból , igazából minden atom más , és talán emiatt van hogy ezt én élem meg és csak úgy menthetnek meg ha az én anyagomon változtatnak , bár az megint jó kérdés hogy mi lenne akkor ha az atomokat is letudnák másolni , akkor már én élném meg mind a kettőt egyszerre ?
2021. máj. 7. 22:50
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem, akkor sem.
2021. máj. 8. 09:38
 13/16 A kérdező kommentje:
Miért ezt miből gondolod ?
2021. máj. 8. 13:19
 14/16 anonim ***** válasza:

Mert ez akkor is egy tőled független dolog lenne, csak ugyanolyan, mint te.

De te nem éreznéd azt, amit ő.

Viszont az lehet, hogy kitalálnád a gondolatait.

2021. máj. 8. 20:24
 15/16 anonim ***** válasza:

Sajnálatos módon kérdező, ha veszek két hidrogénatomot, megy egy oxigénatomot, az bizony víz lesz. És az egyik vízatom nem ugyanaz, mint a másik. Ahogy a két hidrogénatom se. De ettől még az összes víz, kevés és sok, mind ugyanaz a víz.

És ha az "atomot le tudnák másolni", akkor a másolat nem egy másik lenne?

A te problémád abból az ismerethiányból született, hogy nem fogadod el, két dolog az két dolog. Két hordozója van. Mindegy, minek nevezed. Azonban két bonyolult dolog lehet annyira hasonló, hogy TE nem veszed észre a különbséget. Az "azonos" és a "hasonló" között ez az eltérés. Az "azonos" mindig egy. A "hasonló" mindig legalább kettő. Amíg ezt nem tudod szétválasztani (EZT HINNI KEVÉS, EZT ÉRTENI KELL), addig lesznek ilyen típusú kérdéseid.

2021. máj. 11. 11:42
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem sajátos módon próbálod értelmezni az élőlények közötti intim kapcsolatot. Van két mozgó anyag, ami együtt csinál egy harmadik mozgó anyagot. Na most, mivel a másik anyag szerint te különbözőbb anyag vagy tőle, ezt úgy hívják, hogy "kikosarazás". Fel a fejjel, van még hal a vízben.

ui.: Olvass, amit szeretnél, bármilyen ezós dolgot olvasgass el, ha tetszik, csupán egy tanácsom lenne ezzel kapcsolatban. Olvasd el a másik "oldal" véleményét is. A tudomány egyértelműen működik, ott vannak a találmányok, amik téged körülvesznek és megkönnyítik az életedet. Az ezotéria meg igazából hát...

2021. okt. 28. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!