Ismét megdőlt a fizika alapelve? Alapjaiban sikerült megcáfolnom az energiamegmaradás elvét.
Figyelt kérdés
Szóval a semmiből nem keletkezhet csak úgy energia? Dehogynem! Sőt, méghozzá végtelen energia! Vegyél egy böhöm nagy mágnest! Lehetőleg korong alakút. Föléje helyett egy kisebb, hasonló formájú mágnest ellentétes polaritással! Lebegni fog. Méghozzá úgy, hogy nincs semmilyen energiaforrása, a "semmiből" állítja elő a lebegéshez szükséges erőt. Egészen a végtelenségig.
Na? Sakk-matt tudomány? Szimulációban élünk,vagy sem?
2021. máj. 3. 11:27
42/47 sadam87 válasza:
XD XD XD
Ehhez képest a tudományok rovatban tényleg egészen visszafogott! :D
44/47 sadam87 válasza:
Hopp. :D Nem találkoztam vele. Pedig üt! :D
45/47 Wadmalac válasza:
Vattafakk?
Engem most a pécébe hugyozás ütött ki.
Tekintve, hogy az asztali számítógépeken ott szokott lenni a CE minősítés, kéne szólni a TÜV-nek, hogy erre nem gondoltak.
Mert vannak azért helyek, ahol a hugyozásból származó Darwin-díjasokat is kivédik.
46/47 anonim válasza:
Jót röhögtem a kérdésen, köszi! Elsősorban inkább kezdd el megismerni azt amit meg akarsz cáfolni, mert ez még viccnek is rossz...
47/47 Wadmalac válasza:
Ez már vagy a negyedik ilyen felfedezése. Ha ennyire szórakoztat, érdemes visszakeresni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!