Ismét megdőlt a fizika alapelve? Alapjaiban sikerült megcáfolnom az energiamegmaradás elvét.
Szóval a semmiből nem keletkezhet csak úgy energia? Dehogynem! Sőt, méghozzá végtelen energia! Vegyél egy böhöm nagy mágnest! Lehetőleg korong alakút. Föléje helyett egy kisebb, hasonló formájú mágnest ellentétes polaritással! Lebegni fog. Méghozzá úgy, hogy nincs semmilyen energiaforrása, a "semmiből" állítja elő a lebegéshez szükséges erőt. Egészen a végtelenségig.
Na? Sakk-matt tudomány? Szimulációban élünk,vagy sem?
„De mégis tartja”
Igen, tartja, de ezt mire nem tudod felhasználni? Például tudsz csinálni csak állandómágnesekből motort?
Én teljesen hülye vagyok a fizikához, de még így is azt mondom, hogy valami erő vagy energia azért csak tevékenykedik ott. Mágneses tér keletkezik szerintem.
Amúgy miért kell ennyire komolyan venni egy trollt? Egyesek úgy reagálnak a marhaságra, mintha vizsgán lennének. Ez a felhasználó bohóckodik csak.
"Ez a felhasználó bohóckodik csak."
Akkor húzzon a humor rovatba, oda is gyenge.
Én attól tartok, hogy tényleg ennyire lóg a deszka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!