Biomérnöki vagy élelmiszermérnöki?
Szeretnék több dolgot megtudni a két szakról, ugyanis nem lehet túlzottan sok dolgot kideríteni a leírásukból.
Nagyon érdekelne biomérnök vagy élelmiszermérnök hallgatók véleménye. Mennyire nehéz, miket kell itt tanulni(részletesebben) stb.stb. Minden amit mondtok róla, érdekel!
Élelmiszer mérnökként tanultam matematikát, Kémiát (szerves kémia, analitika, élelmiszerkémia stb.) Fizikát, Biológiát, mikrobiológiát, mechanikát, gépészetet, (géprajz, szerkezettan, szakgéptan stb.), Közgazdaságtant ami nálunk államvizsga tárgy volt, statisztikát, informatikát, technológiát, művelettant, folyamatszervezést.
Sokat kellett tanulni, de szerintem ritka az ahol nem. Ha vinni akarja valamire az ember, akkor ezeket meg kell tanulni. Műszakvezetőként és termelésvezetőként dolgoztam az élelmiszeriparban, de ez a diploma elég volt arra is, hogy 7 év után a gyógyszeriparra tudjak váltani, mert meg voltak az alapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!