Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mi a kedvenc baktériumotok...

Mi a kedvenc baktériumotok vagy vírusotok?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 11. 14:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Leptospirák. Azokon buktam meg annak idején mikrobiológiából.
2021. ápr. 15. 13:04
 12/20 anonim ***** válasza:
A spiroheták, azok megeszik az agy egy részét a szifilisznél 😁
2021. ápr. 15. 13:31
 13/20 anonim ***** válasza:

Spirochaeta pallida,

Gumma syphylitica

Gonorrhoea acuta

Gonorrhoea chronica

Cystitis cum nephrititem

Nephritis cum cystititem

Nos habemus omnia

Nos habeemuus omniaaa!

2021. ápr. 15. 16:09
 14/20 anonim ***** válasza:
60%
Ki az aki egy teljesen szubjektív és a mindennapi éltet nem befolyásoló kérdésre érkező válaszokat lepontozza?
2021. ápr. 17. 17:56
 15/20 anonim ***** válasza:
Hát #14 ez egy nagyon jó kérdés, nekem is sokszor pontozták le többen hasonló jellegű kérdésnél a kommentemet
2021. ápr. 17. 18:27
 16/20 anonim ***** válasza:
Thermococcus gammatolerans
2021. júl. 1. 11:30
 17/20 anonim ***** válasza:
Streptococcus
2021. júl. 1. 19:57
 18/20 anonim válasza:
0%
Milyen hülye kérdés ez?:D:DSzét röhögtem magam,és tök jó fejek egyesek,akik komolyan meg is válaszolják,de tényleg!Mit lehet szeretni1 víruson v baktériumon.Nekem ezekről szörnyű betegségek jutnak eszembe,amik ellen inkább védekezni kell,mint szeretni.De hát ízlések és pofonok.Amúgy Gyakorin jöttem rá,h nálam sokkal bolondabbak is élnek ebben az országban!:D
2021. júl. 13. 16:34
 19/20 anonim ***** válasza:
A bélflórákat szerintem lehet szeretni, nélkülük nem nagyon tudnánk normálisan emészteni. Nem csak káros baktériumok vannak. Sok jótékony baktérium létezik, amik segítenek az alapvető életműködéseinkben, vagy segítenek egyes betegségek meggyógyításában. Ja meg baktériumok nélkül a szerves anyagok sem bomlanának le, úgyhogy állhatnánk a szemétben egész nap.
2021. júl. 13. 16:39
 20/20 anonim válasza:
Kedvenc baktériumom a Lactobacillus. Kedvenc vírusom nincs, de ha sikerül kitenyészteni valami hasznosat, akkor az lesz az.
2021. aug. 13. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!