11/20 anonim válasza:
Nekem a Leptospirák. Azokon buktam meg annak idején mikrobiológiából.
12/20 anonim válasza:
A spiroheták, azok megeszik az agy egy részét a szifilisznél 😁
13/20 anonim válasza:
Spirochaeta pallida,
Gumma syphylitica
Gonorrhoea acuta
Gonorrhoea chronica
Cystitis cum nephrititem
Nephritis cum cystititem
Nos habemus omnia
Nos habeemuus omniaaa!
14/20 anonim válasza:
Ki az aki egy teljesen szubjektív és a mindennapi éltet nem befolyásoló kérdésre érkező válaszokat lepontozza?
15/20 anonim válasza:
Hát #14 ez egy nagyon jó kérdés, nekem is sokszor pontozták le többen hasonló jellegű kérdésnél a kommentemet
18/20 anonim válasza:
Milyen hülye kérdés ez?:D:DSzét röhögtem magam,és tök jó fejek egyesek,akik komolyan meg is válaszolják,de tényleg!Mit lehet szeretni1 víruson v baktériumon.Nekem ezekről szörnyű betegségek jutnak eszembe,amik ellen inkább védekezni kell,mint szeretni.De hát ízlések és pofonok.Amúgy Gyakorin jöttem rá,h nálam sokkal bolondabbak is élnek ebben az országban!:D
19/20 anonim válasza:
A bélflórákat szerintem lehet szeretni, nélkülük nem nagyon tudnánk normálisan emészteni. Nem csak káros baktériumok vannak. Sok jótékony baktérium létezik, amik segítenek az alapvető életműködéseinkben, vagy segítenek egyes betegségek meggyógyításában. Ja meg baktériumok nélkül a szerves anyagok sem bomlanának le, úgyhogy állhatnánk a szemétben egész nap.
20/20 anonim válasza:
Kedvenc baktériumom a Lactobacillus. Kedvenc vírusom nincs, de ha sikerül kitenyészteni valami hasznosat, akkor az lesz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!