Vízalatt lehet biciklizni?
Figyelt kérdés
Ha eltudnánk süllyedni, úgy tudnánk vele tekerni valahogy?2021. ápr. 7. 11:20
1/7 A kérdező kommentje:
+lenne rajtunk oxigén palack
2021. ápr. 7. 11:24
2/7 anonim válasza:
Ha nehezebb lennél a víznél (a sok felszereléstől), akkor igen, de elég nehéz lenne. Erős a menetszél.
3/7 anonim válasza:
Ha elég nehéz a bicikli+búvár kombináció ahhoz, hogy lényeges súrlódás legyen a kerék és a meder között, akkor igen. Feltéve, hogy a meder elég kemény és nem süpped bele a kerék.
Röviden, a sima búvárkodáshoz képest jóval több ólom kellene, de semmi akadálya.
4/7 Wadmalac válasza:
Tempó esélytelen, úgy az egyensúlyozás is elég nehéz. Felhajtóerő meg a víz csúszóssága miatt lesúlyozva is kapar a kerék.
Nem lehetetlen, de messze van az optimálistól.
Íme.
5/7 anonim válasza:
Olyan szerkentyűt el tudok képzelni, mint az egykerekű bicikli, csak a kerék helyén békatalpak lennének és krallóznának, vagy valamilyen hajócsavar hátul és a vízre feküdve vízszintesen hajtanád.
6/7 Wadmalac válasza:
7/7 anonim válasza:
Én még anno próbáltam a Szamos mentén biciklizni (term. én nem voltam a Szamos alatt, de a bicikli kerekei mélyen benne voltak). Nem nagyon ment, folyamatosan felborultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!