Miért lett Magyarország az utóbbi években ilyen szeles időjárású?
Figyelt kérdés
Régen nem volt ilyen emlékeim szerint. Rengeteget bringázok, futok és egyfolytában fúj a szél. A tököm tele van vele, mert ráadásul szembeszél. 🙂2021. ápr. 5. 12:46
1/7 anonim válasza:
Ó ember, az még nem jutott az eszedme, hogy a másik irányba menj?
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor is arra fúj. 😃
2021. ápr. 5. 13:11
4/7 anonim válasza:
Köztudott, hogy a szelet a fák ágai generálják. Minél több a fa, annál nagyobb lesz a szél. Vágjuk ki a fákat!
5/7 anonim válasza:
Nem lett, legalábbis én se nem vettem észre, se nem találtam ezt alátámasztó adatott. Mi több, az egyetlen amit találtam inkább az ellenkezőjét mutatja.
Nem lehet, hogy régebben egyszerűen nem szoktál annyit futni, bringázni? Mert, ami futásnál, biciklizésnél már zavaró, az autóban ülve vagy sétálásnál még kellemes szellő, amit szinte észre sem vesz az ember.
6/7 anonim válasza:
#5 Ezeket az éves áttekintőket pörgetve megvan a magyarázat:
mivel mostanában szinte minden év kevésbé szeles, mint a sokévi átlag, ezért egyszerűen elszoktunk a szeles időtől. Mint ahogy a skótokat a hőguta kerülgeti, ha 24 fokos "hőség" van. Másrészt az ábrák szerint átlagban a március és az április a két legszelesebb hónap.
7/7 anonim válasza:
Záhonynál és Hegyeshalomnál egyszerre hagyták nyitva a határt, ezért volt egy kis huzat, de az illetékesek már intézkedtek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!