Nem lenne egyszerűbb, ha komplex számokkal írnák le a testek tulajdonságait, és akkor egyesíteni lehetne az elektromos és a gravitációs kölcsönhatást?
Figyelt kérdés
Az elektromos és gravitációs erő képlete ugyanúgy néz ki. Vagyis ha a tömeg és a töltés helyett egy komplex számmal jellemeznénk a testeket, akkor egy képlettel fel lehetne írni a gravitációs és az elektromos erőt is. Miért nem csinálják?2021. ápr. 2. 21:47
11/26 A kérdező kommentje:
És miért baj, hogy i^2=-1? És miért lehetne magasabb fokú?
2021. ápr. 3. 12:31
12/26 anonim válasza:
XD
Te véletlenül nem az a feltaláló zseni vagy, aki korábban kitalálta, hogy konténereket egymásra kéne pakolni a vonaton?
13/26 A kérdező kommentje:
Most, hogy nem jöttek be az ostobaságaid, máshoz folyamodsz?
2021. ápr. 3. 14:54
14/26 anonim válasza:
Bocsi, ha félreérthető voltam. Én csak az első kommentet írtam, azt hittem abból megérted.
Azt kérdezted, miért lehetne magasabb fokú.
Például azért, mert ha a gravitációs törvénybe behelyettesítesz, akkor kapásból tömeget szorzol a tömeggel.
15/26 A kérdező kommentje:
Mi van???
2021. ápr. 3. 15:02
16/26 anonim válasza:
Ugye milyen jó, mikor valaki tudományosnak tűnő mondatokkal próbál okoskodni, de semmi értelme annak, amit mond?
17/26 A kérdező kommentje:
Csakhogy az enyémnek van, a tiednek nincs.
2021. ápr. 3. 15:13
18/26 anonim válasza:
Ha te már amúgy is tudod az igazságot, akkor minek kérdezgeted az ostoba embereket a gyakorin?
19/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom, valószínűleg tényleg itt kéne hagynom az oldalt, mert itt SENKI nem rendelkezik szinte semmilyen tudományos ismerettel.
2021. ápr. 3. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!