Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » HAARP-hallottatok már róla?...

HAARP-hallottatok már róla? Szerintetek nem lehetséges, hogy ez az okozója ennek a sok negatív dolognak mostanában?

Figyelt kérdés

Miskolcon élek, és alig hiszek a szememnek, hogy mik történnek itt mostanság, árvíz, tornádó, földrengés, ebben az évben megdőlt az eddigi hideg, illetve meleg rekord is. Mi lesz még itt???

[link]

2010. aug. 19. 21:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Simán elképzelhető,én végig néztem egy videót erről a témáról.Elég régi volt de már akkor olyanokról beszéltek hogy tornádót,földrengést stb fognak tudni előállítani.Nekem mondjuk nagyon gyanús tényleg ez az egész
2010. aug. 20. 15:10
 12/14 anonim ***** válasza:

En nem lepődnék meg rajta, ha Amerikáék fegyvert csinálnának a dologból. Amiből lehet, azt csinálnak. Ebből meg elég valószinu, hogy lehet. Továbbá ha olyan tiszta az ügy, akkor mért az a nagy titkolózás körülötte, mért nincs semmi jelentés, amit bárki elolvashat, hogy ezt, és ezt csinálják a bázison? És még egy sor olyan gyanus dolog, ami erre mutat.

Természetesen nem lehet ráfogni mindent erre, de elképzelhetőnek tartom, hogy ezek közül sokmindennek van köze sokmindenhez.

11 éves ciklus 11 évente van. az én nagyapám meg90 éves, és még nem látott, hallott ilyen pocsék időjárást, mint az utobbi néhány évben ami volt. És nem a hirekről beszélek, ami nem volt régebb, hanem a saját szulofoldem klimájárol.

2011. márc. 13. 18:24
 13/14 anonim válasza:
Az ionoszféra nyeli el a legtöbb halálos kozmikus sugárzást és teszi lehetővé az életet a Földön. A HAARP ezzel szórakozik. Az ionoszférát melegíti fel egy 30km es átmérőjű körben és plazma állapotú anyagot hoz létre. Ez pl. egy ország felett beengedi a kozmikus sugárzást ami az élőlényeket mind elpusztítja.
2015. máj. 20. 12:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Az ionoszféra alapjáraton egy forró plazma, épp ezért képes az elektromágneses sugárzást visszaverni. Ennek manipulálására semmilyen földi berendezés nem képes, mert nem tudunk akkora teljesítményt kontrolláltan előállítani (kb termonukleáris robbanások nagyságrendjébe esőt), főleg nem antennákkal.
2015. máj. 30. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!