HAARP-hallottatok már róla? Szerintetek nem lehetséges, hogy ez az okozója ennek a sok negatív dolognak mostanában?
Miskolcon élek, és alig hiszek a szememnek, hogy mik történnek itt mostanság, árvíz, tornádó, földrengés, ebben az évben megdőlt az eddigi hideg, illetve meleg rekord is. Mi lesz még itt???
Okéoké, én csak azt nem értem, hogy mégis hogyan csinálná?
Erősen kétlem, hogy egy ilyen kis teljesítményű kis berendezés (a természeti jelenségekhez képest értendő) földrengést, meg tornádót, meg árvizet idéz elő. Pláne a Föld túlsó oldalán, ahova csak pattogva tud a jel eljutni...
Én is Miskolcon élek.
Figyelj, a júniusi árvíz az egy ciklontól volt. Sok eső= nagy víz.
Földrengések előfordulnak itt is, tornádok. Nem mondom, elég jó hely ez a Kárpát-Medence, de nem csodahely.
Jajjdehogyis akarok itt boszorkányűzést!-.-'
De akkor mitől lehet ez a sok katasztrófa?
Akkor szerintetek most kezdődik 2012 világvége? Vagy mI? Az se lenne sokkal jobb feltételezés!
Nemis tudom minek kezdtek ebbe bele. Az USA mindenbe bele akar avatkozni. Üljenek már le a seggükre, azt ne csináljanak olyat amibe nem biztosak, ráadásul bajt is okozhat. Azt hiszik ők a világ urai nekik mindent lehet. Inkább foglalkozzanak a terrorizmussal.
Amúgy elképzelhető, hogy volt benne szerepe.
Az én véleményem:
Az ilyen összeesküvés-elméletek tele vannak féligazságokkal, amikkel próbálják hihetővé tenni a elméleteiket, ugyanakkor nem térnek ki azokra a természetes folyamatokra, amik valójában okozzák ezeket a jelenségeket: egyrészt egy természetes felmelegedési folyamat zajlik az utolsó jégkorszak óta, másrészt pedig a nap elérte a 11 éves ciklusa legaktívabb szakaszát.
HAARP-ról: [link]
Nem, a HAARP-nak nem ez a célja.
árvíz, tornádó, földrengés... ezek mindig is voltak, és lesznek is. Néha sűrűbben, néha ritkábban.
Az ok amiért úgy tűnik, hogy egyre több van belőlük egyszerű: egy eseményről nem egyszer hallasz, hanem ötvenszer. Megnézed a tévében ötször, elolvasod az internetet tizenötször, hallod a rádióban mégtöbbször, dalt írnak róla...
És egy nem egyszeri alkalom. Májusban volt egy nagy esőzés, azóta minden nap hallani róla a hírekben.
Addig nyomják amíg nem jön egy másik katasztrófa, akkor pedig majd szépen össze is kötöd a kettőt.
Olyan mint az indiánok esőtánca: addig táncoltak amíg nem esett az eső. Aztán meg ráfogták, hogy hű de jó, esőt csináltak.
Egyébként meg a légköri jelenségekre hatással van a napciklus is, ahogy ezt az előző válaszoló is mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!