Miért van mostanában ennyi földrengés és vulkánkitörés?
Figyelt kérdés
2021. márc. 21. 17:10
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, végre két értelmest választ is kaptam. :)
2021. márc. 26. 23:23
12/17 anonim válasza:
Folyamatosan van tektonikai mozgás. Annyi, hogy most kicsit érzékenyebbek vagyunk a covid maitt és közelebb történtek.
13/17 anonim válasza:
2021.ápr.9. Saint Vincent sziget.
Melyik a következő?
14/17 anonim válasza:
23 éves leszek,eddig sosem tapasztaltam földrengést,nem is hallottam. Erre most folyamatosan! A legelső nagyon para volt. Utána éreztem az udvaron is pár hétre rá. Aztán kétszer is volt innen 30kmre. Mind tudjuk,hogy már nem lesz konkrét évszak. Áprilisban hóesés? Nonstop szélviharok? Gyerekkoromban nem ez volt. Ha tél,akkor nagy hó,ha nyár,akkor meleg,tavasszal szép meleg kellemes idő! Most nem ez van. Sokat romlott az időjárás. Lehet ez a természetes,hogy így változik,csak mi állítottuk fel ezt az évszak témát, amikor épp ilyen volt az időjárás? Nem tudni. Viszont az emberiség nagyon szarban van. Földrengések sorozata,szélvihar,áradások...
15/17 anonim válasza:
2013-ban többször is volt Magyarországon érezhető földrengés.
16/17 anonim válasza:
#14, mindig van mindenhol földrengés, ha megnézed az egyik ilyen honlapot, mondjuk délután kettőkor, este 10-kor már egészen másik oldal van elől...
Lehet, hogy eddig a Marson éltél, csak a családod kirúgott, mert horkolsz.
17/17 anonim válasza:
Pedig egész eddig sosem éreztem semmilyen földrengést. Ráadás Pécs alatt lakom,és Horvátország elég földrengéses terület.
Én sosem éreztem,így nekem is az a benyomások,hogy most igen sok van,hiszen egy év alatt éreztem 3-4et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!