Az egész vírusügyi korlátozásokat saját magának köszönheti az igénytelen emberiség?
Egy éve kezdtem el futárkodni, több ezer címem volt már, rengeteg készpénz fordul meg nálam. Nyáron végigutaztam egy olyan országot, ami elvileg az egyik legfertőzöttebb volt. Ősszel egy hozzátartozóm is covidos lett akivel együtt élek. Most pedig vettem egy tesztet, ami kimutatta, hogy észrevétlenül sem ment át rajtam..
Így a véleményem az, hogy az egész vírus a korlátozásokkal együtt azért létezik ilyen szinten, mert az átlagember buta, igénytelen és nemtörődöm magával és a környezetével. Ez a kérdés nem provokáció, hanem a véleményem, bármi ellenvetést szívesen elolvasok.
Azért nem olyan biztos, hogy tényleg itt volt már akkor is. Csak egy mintában volt tudtommal pozitív teszt (de javítsatok ki, ha tévedek!), és így benne van a pakliban, hogy az egy fals pozitív minta volt (például beszennyeződött).
Azt sajnos nem tudom, azóta van-e valami fejlemény ebben az ügyben.
Tulajdonképpen nagy részük van ebben az embereknek.
Globális felmelegedés.
Kínai húspiac higiéniája.
Utazgatás, nagy forgalmú globális piac.
Valóban: zsúfolt lift, zsúfolt tömbház, zsúfolt tömegközlekedés. És mit csináljak??? Tömbházban élek (nem itt nőttem fel, csak ide sorolt az élet). Kiköltöznék, csak nincs plusz húsz zseton a zsebemben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!