Gravitáció nem is létezik?
Lehet hogy az eddig leoltott trollok összefogtak. Titkosan összeszövetkeztek, saját háttérhatalmat alapítottak.
Úgy érzem hamarosan tényleg lapos lesz a Föld. Ahhoz hasonlatos a helyzet, amikor a falu férfijai este a kocsmában a fröccsböl és olcsó vodkábol megszerzett tudásukkal megbeszélik a világ müködését.
"az akadémikusok még nem értek fel az én szellemi szintemhez"
Az értelmi színvonal sorrendet nem fejen állva kéne nézned. Így nézve tényleg dobogós lehetsz.
Kérdező nagyon rosszul tudod. Nem lehet levezetni egyikből a másikat. Az egyesítés sem azt jelenti, hogy az egyikből levezetjük a másikat. Meséld már el kérlek hol olvastad ezt? Egy barátom mesélte anno a '90-es években, hogy az Ufómagazinban Hargitai Károly ufológus leírta, hogy sikerült levezetniük tudósoknak az elektromágneses Maxwell egyenletekből a Newtoni mechanikát, de nem a gravitációt. Ez is egy hülyeség volt, de amit írtál az képtelenség
Biztos ilyen áltudományos oldalon olvastad ide a rozsdás bökőt
Nem tudom miért kell átverni az olvasókat, le lehet vezetni.
A töltést a klasszikus fizikától eltérően egy komplex számmal kell jellemezni és ugyanúgy k*z(1)*z(2)/r^2 alakban kapni meg az erőt, mint hagyományosan. Annyi a különbség, hogy a k kicsit más lesz, de ugyanúgy állandó.
Neked minden locsogás, ami nem bólogatás a zseniális koncepciódra.
Esetleg megtartottad volna magadnak és akkor nem rugdossa ki senki a téglákat az álomváradból.
Wadmalac!
Egy gond van csak:
a kérdezőnek szerintem itt egy megbízása van: méghozzá a forgalom fenntartása.
Ezt kiválóan el is végzi.
A hosszú távú hatás még kérdés, de rövid távon tökéletes.
Válaszolnék a konkrét kritikára, ha lenne konkrét kritika. Te mindössze annyit állítottál, hogy nem levezetés az, hogy átvarálom az egyik számolóképletét a másikra. Ennek a mondatnak már nyelvtanilag se látom értelmét, nemhogy bármilyen érdemleges kritika lenne benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!