Mielőtt valaki idetéved és félreinformálódna tisztázzunk valamit. A gravitációs kölcsönhatást NEM LEHET LEVEZETNI már meglévő más kölcsönhatásokból !
A kérdező hatalmasat tévedett vagy átverték. Ha ez így lenne, nem kellene kutatni az egyesített elméletet. Az meg hogy az alma leesik nem tudom, hogyan tudja a kérdező az elektromosságból levezetni, de szerintem nem is gondolkodott rajta.
2021. febr. 20. 19:06
13/52 anonim válasza:
Egyszerű, onnan tudják hogy létezik, hogy hat. És nem csak egyszerűen hat, hanem eddig úgy néz ki, hogy a világegyetemben minden létezőre hat. Igaz nagyon gyengén, 40 nagyságrenddel gyengébb az elektromosságnál, de attól eltérően végtelen távolságba, és leárnyékolhatatlanul. Az elektromosság nem hat mindenre, és le is árnyékolható, közömbösíthető. Ha te bebizonyítod a két kölcsönhatás egymásból levezethetőségét, akkor nem is kétséges hogy a következő fizikai Nobel a tiéd.
2021. febr. 20. 19:06
14/52 anonim válasza:
Én nem tudom... mi a fene van mostanában a tudományon?
Ki ez a sok ember, aki ilyen szinten tájékozatlan?
Idáig is itt voltak, csak csöndben?
Úgy érzem magam, mintha 8 éve atomot dobtak volna minden iskolára.
Utoljára egy muszlim herceg mondott ekkora butaságokat, de ő otthonról! Ott meg csak a Koránt tanítják, így nem csodálkoztam.
2021. febr. 20. 22:14
15/52 anonim válasza:
"A gravitációs kölcsönhatást NEM LEHET LEVEZETNI már meglévő más kölcsönhatásokból !"
A még meg nem alkotott Theory of Everything (toe) pont ezzel próbálkozik, hogy az összes alapvető kölcsönhatást egyben írja le. Eddig még csak az elektromágneses és a gyenge kölcsönhatásokat sikerült egyesíteni.
2021. febr. 20. 22:39
16/52 A kérdező kommentje:
Jó, hát akkor úgy tűnik, hogy az akadémikusok még nem értek fel az én szellemi szintemhez.
2021. febr. 20. 22:48
17/52 anonim válasza:
Fordítva, ilyen szellemi mélységekbe, ahol valakinek már a gravitáció léte is kérdés, már nehéz egy átlag embernek belelátni. De legalábbis felfogni hogy ekkora agymenésen hogy lovagolhat valaki ennyire lelkesen és mindezt ennyire nulla alátámasztással, biztos.
2021. febr. 20. 22:53
18/52 A nagy Levin válasza:
Jól mondta (legalább is remélem) Hadházi László, hogy lehet,hogy nem több a hülye, mint régen csak akkoriban csak a közvetlen környezete tudta róla, hogy az. Ám az internetnek köszönhetően kitágult nekik a világ...
2021. febr. 21. 01:09
19/52 anonim válasza:
Emellé pedig jön az a remek tulajdonság, hogy nem hajlandóak semmi továbbit mondani róla, nem hogy bármi alátámasztással szolgálnának vele kapcsolatban. A kérdéseket nem moderálják, simán itt lesz 10 év múlva is. Az ilyen kérdező ráadásul előszeretettel emeli ki a kérdéseit. Szóval vannak bajok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!