Halljátok, mi a sz@r van az időjárással? Ez most a globális felmelegedés vagy mivan már?
"30 évvel ezelőtt nem voltak 100-150 km/h "
30 EZER évvel ezelőtt. Még az sem olyan régen volt a Föld szempontjából...
Globális klímaváltozás mindig is volt, a Föld történetében megéltek már egy-két jégkorszakot, egy-két szárazságot is.
A bolygónkat ember nem fogja elpusztítani, mint fentebb írták, a bolygónk erősebb. Előbb hal meg az ember, mint a bolygónk.
Tönkreteheti az élővilágot az ember, de a Föld képes regenerálódni, sokkal jobb lesz számára is, ha nem lesz már az emberi faj. De hát sok faj halt már ki.
Az pedig, hogy régebben nem voltak ilyen idők cseppet sem igaz. Dehogynem.
Az más kérdés, hogy régebben volt a mi felfogja a szelet, voltak egybefüggő erdők, amelyek csillapították a szél erejét és hasonló dolgok.
Ma már ezek eltűntek. Hasonlóképpen az árvizeknél is. Régen, amikor az ártéren nem volt sem termelés, sem építkezés, akkor "nem tűnt fel", hogy jön a Duna. Most, amikor boldog-boldogtalan az ártérre építkezik, jóhogy észre veszi, ha jön a víz...
Mert a nagyapád aztán rohadtul tudta is 30 éve hogy mi történik a világban...
Nem tudom mi a kérdés lényege, a nyár az MINDIG egy szeszélyes évszak volt, nem értem mi a rinyálás tárgya. Télen meg hideg lesz, akkor azért megy majd a sírás?
"Mert a nagyapád aztán rohadtul tudta is 30 éve hogy mi történik a világban...
Nem tudom mi a kérdés lényege, a nyár az MINDIG egy szeszélyes évszak volt, nem értem mi a rinyálás tárgya. Télen meg hideg lesz, akkor azért megy majd a sírás?"
Azért nem tudod mi a kérdés lényege mert egy igazi idióta vagy, ez már így a válaszodból lejön.
10:44-es hozzászóló!
Az elmúlt jó pár év tapasztalatai alapján ki lehet következtetni,hogy emelkedni fog-e a hőm. vagy sem..
10:50-es hozzászóló...
Én nem is az elmúlt 30-50 évre gondoltam.. :D :)
Már meg se haragudj, nekem apám azt mondta hogy 30 évvel ezelőtt nem voltak 100-150 km/h szélviharok, főleg nem olyan gyakorisággal mint most.
Itt rinyálsz a viharok miatt amikor a hurrikánok meg a tornádók városokat b*sznak szét. te kis punci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!