Más is látta éjszaka azt a fényt az égen? Mi volt az?
Figyelt kérdés
Egyik éjszaka kimentem a kertbe hullócsillagokat nézni. Volt egy nagy fény, olyan volt mintha minden másodpercben villámlott volna. Legtöbbször fehér fénye volt, de néha narancssárgás. Tnapelött éjszaka kisebb volt a fény, de tnap már szinte az egész égen látszódótt.2010. aug. 14. 14:12
1/9 anonim válasza:
érdekes lehetett lehet hogy a közelben esett le az a meteor darab amit hullócsillagnak látunk! én sajna nem láttam!!!! melyik városban laksz? léci irj
2/9 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Szerintem ez belefér ebbe a sorba:
"Látványos tűzgömböket, azaz a Vénusznál fényesebb meteorokat észleltek az elmúlt napokban, amelyek némelyike már az augusztusi csillaghullást adó Perseida-raj tagja lehetett."
4/9 A kérdező kommentje:
Elsőnek: Bács-Kiskun megyében lakok, Kalocsán.
2010. aug. 14. 14:43
5/9 anonim válasza:
3.vagyok
én meg Kiskunfélegyházán:)
Szintén B.K.megye:D
De tényleg láttam én is
6/9 A kérdező kommentje:
De tök durva volt:D.
2010. aug. 14. 14:49
7/9 anonim válasza:
ja. villamlott. en is lattam Szegedrol. a Karpat-medenceben iden nyaron eleg surun kialakulnak szupercellak, amelyekben percenkent akar 100 (neha joval tobb) villancsapas is eszlelheto. az ilyen villamok, amiket lattal, felho-felho villamok, amelyek a magasban jelentkeznek ket felhoreteg kozott. eleg messze ellatszanak, akar 10-20 km-rol is eszlelhetoek, ugy h kozben folotted az eg kristalytiszta.
9/9 anonim válasza:
És én is láttam Siófokról. Kb. úgy éjjel 11 körül. Olyan volt, mintha villámlana, de csak a villogást láttam, meg dörgést se hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!