Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mennyi az esélye, hogy eltűnik...

Mennyi az esélye, hogy eltűnik a koronavírus? Mennyi az esélye, hogy valaha megszűntetik a korlátozásokat?

Figyelt kérdés

Az első kérdésre szerintem a válasz úgy 1%

A másodikra szerintem 3%.

2021. jan. 8. 21:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

9

Szerintem ez hülyeség.

A új variánsok az utóbbi hetekben, hónapokban jelentek meg. Ha nem lassítják be a vírust már rég lecsengett volna és nem jelentek volna meg ezek a variánsok.

Tulajdonképpen orosz-rulettet játszanak, mert akármikor megjelenhet egy nagyon halálos variáns, ez tényleg csak a véletlenen múlik.

Gusztustalan a hozzáállásuk ehhez az egészhez.

Mentik 1%-át a lakosságnak (poltikai tőke miatt) de valószínű, hogy miatta sokkal többet áldoznak fel, a jövő generációit is.

A fiatalok szenvednek, öngyilkosság-hullámok indultak be, mert elég könnyen érthető, hogy számukra ebben a formában nincs értelme az életnek, ha nem tudnak élményeket, emlékeket gyűjteni. Felnő egy mentálisan rokkant generáció!! Nagyon megéri!

2021. jan. 17. 11:01
 12/14 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Ha nem érdekel az igazság, akkor menj át a konteóddal az ezotériába!

2021. jan. 17. 11:03
 13/14 A kérdező kommentje:

12

Jaj ne, megint te?

2021. jan. 17. 11:05
 14/14 anonim válasza:

Hát eltűnne hamarabb is a virus vagy legalabbis hatalmas mértékben csokkenne ha a sok nyonorék megülne a seggén amikor virus van és nem utazgatna el egyik országbol a masikba.

Akinek nem inge ne vegye magára..

2021. jan. 21. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!