Mennyi az esélye, hogy eltűnik a koronavírus? Mennyi az esélye, hogy valaha megszűntetik a korlátozásokat?
Az első kérdésre szerintem a válasz úgy 1%
A másodikra szerintem 3%.
9
Szerintem ez hülyeség.
A új variánsok az utóbbi hetekben, hónapokban jelentek meg. Ha nem lassítják be a vírust már rég lecsengett volna és nem jelentek volna meg ezek a variánsok.
Tulajdonképpen orosz-rulettet játszanak, mert akármikor megjelenhet egy nagyon halálos variáns, ez tényleg csak a véletlenen múlik.
Gusztustalan a hozzáállásuk ehhez az egészhez.
Mentik 1%-át a lakosságnak (poltikai tőke miatt) de valószínű, hogy miatta sokkal többet áldoznak fel, a jövő generációit is.
A fiatalok szenvednek, öngyilkosság-hullámok indultak be, mert elég könnyen érthető, hogy számukra ebben a formában nincs értelme az életnek, ha nem tudnak élményeket, emlékeket gyűjteni. Felnő egy mentálisan rokkant generáció!! Nagyon megéri!
Kérdező!
Ha nem érdekel az igazság, akkor menj át a konteóddal az ezotériába!
12
Jaj ne, megint te?
Hát eltűnne hamarabb is a virus vagy legalabbis hatalmas mértékben csokkenne ha a sok nyonorék megülne a seggén amikor virus van és nem utazgatna el egyik országbol a masikba.
Akinek nem inge ne vegye magára..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!