Elvileg a következő években fognak embert küldeni a Holdra.
2020. dec. 29. 07:29
2/17 anonim válasza:
Meg azért erre sem pár ezer dollár 💲 kell,ezt tudnunk kell.
2020. dec. 29. 07:30
3/17 anonim válasza:
Én azt nem értem, ha 50 évvel ezelőtt képesek voltak egy Holdutazásra, a teremnyi méretü számítógépekkel, akkor most miért nem? És ne mondja senki, hogy pénz, meg, hogy nincs ott semmi érdekes. Szerintem sosem jártak ott.
2020. dec. 29. 07:42
4/17 anonim válasza:
A válaszhoz a célt kell megnézni, nem azt, hogy képesek-e. Annak idején a cél a szovjetekkel szembeni elsőség megszerzése volt, és hogy az előny megtartásához szükséges tudást halmozzanak fel. (Amikor még az USA nem tudta biztosan, hogy a szovjeteknek is lesz-e emberes holdprogramja.)
Most milyen célból kellene embert odaküldeni? Majd a Mars utazás kapcsán megint biztos lesz indok, de addig minek?
2020. dec. 29. 08:10
5/17 anonim válasza:
Úgy 3-as hogy soha nem jártak Holdon.
Egyébként egyetértek veled.
2020. dec. 29. 08:28
6/17 anonim válasza:
Azért az vicces, hogy néha olyan kérdések jönnek, hogy miért nem küldnek már embert a Holdra, Marsra, stb., máskor meg az a kérdés, hogy minek költenek pénzt űrkutatásra úgy általában, miért nem inkább környezetvédelemre, orvosi kutatásra, stb. :)
Kérdező, még mindig érdemes lenne odaírnod, hogy hány éves vagy, és akkor annak megfelelő válaszokat kaphatsz, már ha valóban érdekelnek a válaszok a sokadik ilyen kaliberű kérdésedre.
2020. dec. 29. 08:30
7/17 anonim válasza:
#3: A lézertükröket meg az ufók vitték oda.
2020. dec. 29. 09:44
8/17 anonim válasza:
#4-el értek egyet.
Illetve régebben küldtek, oké, megvizsgálták a kőzeteket, stb... mit vizsgáljanak még rajta? Mi okból mennyenek megint oda, ha már régen feltérképezték? Azért ez nem olcsó dolog.
2020. dec. 29. 09:44
9/17 anonim válasza:
Ráadásul ha mégis kellene onnan valami, akkor ma már sokkal olcsóbb, gyorsabb, biztonságosabb egy arra a célra kifejlesztett eszközt felküldeni, mint embert. Lásd a Mars-rovereket, Jade Nyulat. Az ember az nagy, nehéz, sérülékeny, és drága felkészinteni az ilyen utakra.
2020. dec. 29. 09:58
10/17 anonim válasza:
#7 Nem azt állítom, hogy nem járt ott szonda. Azt azért nem hiszem, hogy mindent feltérképeztek, megvizsgáltak. A Földet sem ismerjük teljes egészében. De a #9-es válaszoló remekül megírta, szerintem miért nem járt ember a Holdon. #3-as voltam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!