Az Irinyi János Országos Középiskolai Kémiaversenyen hogy vannak a kvóták megyénként az országos döntőbe? Hogyan lehet szerezni? Hogy lehet, hogy kevesebb embert küldenek a döntőbe, mint amennyit kéne?
Figyelt kérdés
2020. márc. 1. 15:47
1/1 anonim válasza:
Miért küldenének kevesebbet? Ha jól tudom, nincs konkrét határ, csak körülbelüli. Nyilván ez a pontkülönbségektől stb függ szerintem. Mert pl ha meg van adva, hogy 10 ember lehet bent kb (csak egy random számot mondtam) akkor ha a 11. csak egy- két ponttal maradt le a 10.től, nyilván megengedik, hogy döntős legyen. De ha a 9. és a 10. között 30 pont a különbség, nem fogják behívni a 10.et. De így is, úgy is teljesítve van a kb 10 fő behívása. Én legalábbis ezt tapasztaltam eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!