Most akkor az emberek is állatok?
Rendszertani besorolás szerint az ember(homo sapiens) is az állatok országába tartozik.
De mégis vagynk mi emberek ésvannak külön az állatok.
Valaki meg tudná ezt magyarázni?
Én sem utálom az mbereket, csak szemléltetni akartam, h az állatokat(a többit) mennyire szeretem.
De nem akartam vitát inditani arról, hogy ki a jobb.csak az érdekelt, h akkor biologiai,rendszertani szempontból mi is állatok vagyunk e,és megkaptam a választ, igen,jol tudtam.
azert elkepzelem az elolenyek uj besorolasat:
Orszagok:
Prokariota egysejtuek
Eukariota egysejtuek
Gombak
Novenyek
Allatok
Ember
eleg hulyen nez ki, mar bocsanat...
lehet hogy a delfinek is csináltak ilyen besorolásokat és minket is elhelyeztek akkor nekik mi is állatok vagyunk ők pedig nekünk ezért minden élőlény ami nem növény vagy vegyes az állat az az mi is csak azthiszik sokan hogy mivagyunk az állatok urai!!
Szerintem
Komolyan hagyjátok már abba azt a sok hülyeséget. Az ember egy állat. Egy okos állat, sokkal okosabb, mint akármelyik másik. Két értelmes élőlény nem fér meg egy élettérben.
A fejlettség alatt nem tudom, mit értetek, de ez a demagóg hülyeség, hogy jaj az ember mennyire az állatok alatt van... az állatok sokkal kegyetlenebbek az embernél. Persze, a kis szőrös kutyakölykök nem, amivel az ilyen suttyók találkoznak.
Melyik állatot láttad, rabszolgát tartani a saját fajából?
Még tudnék sorolni hasonlókat.
Az összes szociális állatfajtánál létezik hierarchia. Nem elég kifinomultak, hogy ilyeneket létrehozzanak, mint rabszolgaság, hiszen eleve nem ismerik a magántulajdont. De például farkasoknál csak az alfahím szaporodhat. Ez is egyfajta kiszorítás.
Soroljad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!