Milyen vegyszereket lehet otthonra rendelni engedély nélkül?
Figyelt kérdés
Illetve milyen oldalról, vagy akár boltból (elsősorban Debrecenben).2020. dec. 24. 20:52
3/8 Z003 

válasza:

Hát én szkarabeusz-ról szoktam rendelni, bár harmadikáig zárva vannak. Ott széles a választék és gyorsan szállítanak. Viszont amikor utoljára rendeltem nem jelezték néhány vegyszernél hogy engedély köteles (pontosabban hogy magánszemélynek nem viszik ki) de ezt egy telefonnal könyen le lehet rendezni.
Ha főleg savakat vagy oldószereket akarsz venni akkor meg a floraVitat ajánlom ez főleg borászati kelléket árulnak, ezért vegyszer téren nem túl széles a választék. De olcsók a tömény savak és 1-2 napos a szállítás, külön felár nélkül.
Azt hogy mihez kell engedély az elég nehéz igazából nekem erre az a taktikám hogy megrendelem és vagy nem hozzák ki vagy engedélyt kérnek és akkor lemondom.
4/8 A kérdező kommentje:
Világos, köszönöm mindenkinek!
2020. dec. 24. 23:43
6/8 A kérdező kommentje:
Csak minimális kisérletezésre, van megfelelő kémia tudásom, szóval nem full hülyén csapok bele. :)
2020. dec. 25. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!