Vajon hogyan történt annak idején a 12 szálú dns 2 szálúvá válása? És miért történt ez a folyamat?
Az emberi DNS sosem volt 12 szálú. Ahogy elnéztem a leírásokat(ezós honlapokon) ezeknek kéne kódolnia az ember spirituális képességeit, és hasonlókat. Ez nem tudom kinek a fejéből pattant ki, de egyszeren nem igaz. Az ember DNS-e a testi funkciókat kódolja. A spirituális funkciók az emberi szellemből fakadnak. Ezekre nincs hatással a DNS, mivel nem fizikai eredetű jelenségekről van szó. Többszörös DNS-e alacsonyabb rendű állatoknak, és növényeknek van. Láttál már pl hangyát, vagy négysoros árpát magas szintű szellemi tevékenységet folytatni?
Nem. Az embernek nem volt 12 szálú DNS-e. A jelenleginél aktívabb szellemi képességei voltak, de ez nem függött össze a genetikai struktúrájától. Azt is olvastam, ahogy a kérdésed alapján utánanéztem a témának, hogy a kutatók ismerik a sokszálú DNS-t, de nemértik, ezért elnevezték hulladék DNS-nek. Ez szintén félremagyarázás. A hulladék DNS alatt a 2 szálú DNS azon szakaszait értik, amelyek nem aktívak, nem kódolnak semmit, gyakran csak ismétlődő szekvenciák. Ezeknek nincs köze az emberi szellem képességeihez.
Nem értem, hogy miért került ebbe a kategóriába, szándékosan az ezotériába írtam. Így már el van rontva az egész. Bezzeg sok mindent, ami meg maradhatna itt is, áttesznek az ezotériába.
Ezt először egy úgynevezett csatornázott üzenetben olvastam, valóban ilyet lehet olvasni többek között, hogy kódolja a spirituális élet, meg fénykódolt szálak és ilyesmik. Most már tényleg nem értem akkor, hogy mi ez az egész. Pedig ez elég sok helyen előjön ezoterikus oldalakon meg könyvekben.
Gondolom azért került át tudományba, mert nem adtál meg kulcsszavakat, amik ezotériához kötődnek, és nincs kiegészítő leírás sem, ami erre utalna.
Ez a 12 szálú DNS egy új ötlet, de nem igaz. Már az nagyon ritka, ha egy DNS szakasz nem kettős, hanem hármas spirál, csak szakaszokon érvényesül, azaz gének, vagy géncsoportok esetén, és általában nem spirituális következményei vannak, hanem pl rák. Ha a szellemi képességeidet akarod megismerni, nem a DNS-edben kell kutakodnod. Persze a test is fontos a szellemi élet szempontjából, egy egészséges, erős testben a szellem jobban meg tud mutatkozni, mint egy beteg, sérült, vagy hibásan fejlődött testben. Maximum ennyi köze van a dolognak a DNS-hez. Ha nincsenek örökletes betegségeid, vagy rendellenességeid, akkor könnyebb a dolgod a szellemi életben. Ez a 12 szálú DNS vagy kitaláció, amivel valaki pénzt akart keresni(könyvet írt), vagy a másik hasonló ötlet, a DNS szellemi erővel való átírása adta az ötletet hozzá. Ez utóbbi is csak jól hangzik, de nem működőképes dolog.
Igazán nem akartam belekontárkodni,de muszáj lesz.
Az embernek alapvetően öt ujja van végtagonként,ezt is a dns kódolja úgy gondolom,de nekem például hét ujjlenyomatom van végtagonként,másnál is találtam már,meg hat ujjlenyomatos is van sok.
Logikailag nem is létezhetne,mivel ugye evolúciós szempontból az ötujjúakhoz tartozunk,ezt tanítják,így tudjuk.
Szóval,ha egyforma lenne a genom,nem lenne eltérés,ekkora nem.
Grim,találkoztál már három szemű emberrel?
Mert én még a 7 milliárdból egyről sem tudok,az is lehetne ugyan ilyen genetikai mutáció,amit említesz.
Olyannal nem, de egyszemű csecsemők néha születnek. Mondjuk minden esetben meghalnak, mert a szem tulajdonképpen a központi idegrendszerhez tartozik(az agy "kitüremkedése"), és ez a fajta fejlődési rendellenesség életképtelenséget okoz. Ha jól értelmezem a szem fejlődését egyedfejlődés során, akkor a részleges heterokrómia hasonló mutációból eredhet. Vagy kimerizmusból. Nem tudom, hogy a szem fejlődését kódoló gén hajlamos e egyáltalán többszörözésre. A végtagokat kódoló gének sem különösebben hajlamosak erre, az ujjakat kódolók viszont viszonylag hajlamosak. Furcsa mód hajlamosabbak a többszörözésre, mint arra, hogy kevesebb ujj fejlődjön ki.
Igazából egy genetikust kellene megkérdezni arról, hogy a szemek fejlődéséért felelő génnek van e olyan lehetséges mutációja, ami egy harmadik szem kifejlődését okozná. Valószínűleg az arccsont fejlődéséért felelős géneknek is hibásan kéne működniük, hogy a megfelelő csontszerkezetek is meglegyenek a szemhez.
Olyan esetről tudok, amikor félig felszívódott sziámi iker arca kapcsolódott egy férfi tarkójához. Annak két szeme volt, néha pislogott is. A férfi, aki így született fiatalon öngyilkos lett. Ez mondjuk nem ugyanaz a kategória, mert ez kimerizmus.
Az ujjak tudnak többszöröződni, mert ehhez csak kevés génváltozás kell.
A szem nem tud ilyet, ahhoz sokkal több minden kellene.
Ok,ne rugaszkodjunk el nagyon,megelégszem a lényeggel is,ha nincs plusz ujj,akkor nem lehet plusz ujjlenyomat sem,ami lényegében része az ujjnak(de plusz köröm sem).
Tehát három szemöldök/koponya,az nem volna olyan bizarr és összetett,de ugye nemigen van a hétmilliárdból,vagy hét köröm/végtag...
Amúgy a testkép valamiképp kompenzál dolgokat,értem ezalatt pl.a szemölcsöt,valójában nem oda való ahol keletkezik,és az első sejtregeneráció alkalmával el is tűnik,mert nincs ott keresnivalója a testkép miatt.Ezt sem kéne elfelejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!