Létezhet tudományos kapcsolat az agresszió és a hús evés között?(nem troll kérdés)
#1 Nem, mert nem hús evés előtt lettem agresszívabb, hanem utána.
#2 Egyetértek, sokan közülük meglehetősen fanatikusak.
"mióta visszatértem a hús evéshez, azt vettem észre hogy agresszívabb lettem"
HA van is ilyen összefüggés, biztos, hogy közvetett. Ezt egy pszichológus tudná neked kielemezni, hogy egyik végül hogyan okozta a másikat. (Például miért lettél vega és később miért hagytál fel vele. Nem kell válaszolni, csak pl. ezek is fontos kérdések.)
Szerintem közvetett kapcsolat lehetséges. Pl. (mondom például, nem feltétlen így van, de ilyesmi lehet nálad):
Nem érdekel már annyira más élőlény, kevésbé vagy tekintettel minden vagy mindenki másra. Ezért 1. A vegetarianizmus sem fontos már számodra, abba is hagyod. 2. A többi emberhez sincs annyira türelmed.
És ez az egészségügyi ok nem okozhat agresszivitást is?
Amúgy fordítsuk meg a kérdést: amikor húsevőből végi lettél, akkor érzékelted, hogy utána kevésbé vagy agresszív? Mert akkor egyszerű a válasz: nincs összefüggés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!