Az eugenika, transzhumanizmus etikus dolgok szerintetek?
Ez ugyanaz a kérdező lesz, aki a kapitalizmust, a gazdagok pénzét, az állítólagos rabszolgaságunkat fájlalja.
Egyszerűbb sírni mindenen, mint felfogni, mi hogyan működik és azt, hogy abból ki hogyan hozhatja ki magának a legjobbat.
23
Ezt miből gondolod?
Mert nem sok összefüggés van a gazdagok pénze és eugenika között?
Vagy médiumi képességekkel vagy megáldva esetleg? :)
25
Igazából annyira mellébeszélés és figyelemelterelés volt a kérésed, hogy direkt nem válaszoltam.
Nem vagyok olyan vagyoni pozícióban, hogy bármi hatást ki tudnék váltani a mélyszegénységben élőkre.
Ha tudnék már bizony megtettem volna.
28
Elég jól ismerjük egymást. Szerintem már mehetnénk egyenesen a kocsmába, hogy én is megtudjak egy két dolgot rólad :D
A kérdező az emberi életek értékességének való hozzáállása alapján (minden ember egyformán értékes) valószínűleg legalább szociáldemokrata, esetleg egy olyan ember, aki nem tudja, hogy a legtöbb abszolutista, libertariánus és klasszikus liberális hisz a (nem a fasiszta-féle szociális) darwinizmusban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!