Nézi valaki msot a csillagokat? :D állítólag ma holnap és holnapután sok hullócsillagot látni :D
Figyelt kérdés
látott már vki..? (:2010. aug. 10. 22:50
1/21 anonim válasza:
én egyedül nem merem nézni :) de állítólag holnap jobban látszanak majd!
2/21 anonim válasza:
én tegnap láttam 1-2 hullócsillagot kint az erdőben :)
3/21 A kérdező kommentje:
én asszem kb 10perce láttam :D de lehet hogy csak beképzeltem mert már vagy félórája folyamatosan néztem :DD
2010. aug. 10. 22:56
5/21 anonim válasza:
és mindenhol lehet látni?
mármint nem kell megfelelő szögből nézni , tök mindegy milyen oldalról nézem??
és mikor lehet látni?hajnalba is lehet látni?:D
6/21 A kérdező kommentje:
aha bármikor leeshet. :DD őő nem kivántam mert gyors volt és gondolkoztam hogy ez most az volt-e?! xdd
2010. aug. 10. 23:21
7/21 anonim válasza:
én már tudom ,hogy mit fogok kivánni ha látok egyet :-):-D remélem azért én is feltudom ismerni XD
szerintem gondold ki te is mit akarsz kivánni :D
8/21 A kérdező kommentje:
már megvan csak olyan gyors volt hogy elfeljtettem xd és azt kivántam hogy baszuss.. bárcsak látnék még1et xd
2010. aug. 10. 23:25
9/21 anonim válasza:
hátha sikerül látnod még egyet :-):D Bárcsak én is láthatnék egyet *.*
10/21 A kérdező kommentje:
hajrá :DD
2010. aug. 10. 23:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!